Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit na položnice

Kredit na položnice?

Nekateri še vedno ob misli na posojilo, najprej pomislijo na kredit na položnice. Morda je nekoč ta oblika veljala za najbolj dostopno in pod enostavnimi pogoji, a tovrstne storitve so v zadnjih letih še močno napredovale. Danes tako lahko dobite kredit kar preko spleta brez kakšnih večjih komplikacij.

Vas zanima kje? Vam povemo v nadaljevanju. Pa se kar ustavimo pri mobilni banki, ki bo v roku 24 ur rešila vaše finančne težave, ali pa poskrbela, da se boste imeli lepo. Za kaj točno boste denar porabili namreč ne igra nobene vloge. Zdaj se verjetno že sprašujete kako do naše mobilne banke kajneda?

Pozabite na kredit na položnice

Tako je. Lahko kar pozabite na kredit na položnice in zgolj kliknete povezavo v tem članku in obiščete našo spletno mobilno banko. Tam vas bo pričakal zelo enostaven kreditni kalkulator, ki vam bo pomagal izbrati ustrezen kredit za vaše potrebe. Vnesli boste samo želen znesek in izbrali število obrokov po lastni izbiri.

Za odplačilo vam ponujamo na voljo do 12 mesečnih obrokov. Kreditni kalkulator pa vam bo v izračunu zajel, ter prikazal tudi vse stroške. Na ta način ne rabite skrbeti, da bi poleg izračuna prejeli še kakšne druge stroške na svoj račun. Kredit vam nakažemo v zelo kratkem roku na račun.

Boljše kot kredit na položnice

Spletni kredit, ki ga ponuja naša mobilna banka je zagotovo bolj udoben in hiter kot kredit na položnice. Za začetek povejmo, da vam ne bo treba nikamor. Naše banke namreč ne boste obiskali drugače kot preko spleta. V ta namen potrebujete le računalnik, tablico, ali pa uporabite kar svoj pametni telefon.

Lahko ste popolnoma brez skrbi okoli svojega tehničnega znanja, saj je storitev izjemno enostavna in lahko razumljiva. Enako bodo potrdile vse stranke, ki so kadarkoli obiskale našo banko na spletu. V tem segmentu sodimo v sam vrh EU, do tja pa se ne pride kar tako. Potrebnega je bilo kar precej dela.

Že imate kredit na položnice?

Če morda kredit na položnice že imate pa bi ga radi odplačali, lahko z našim kreditom storite tudi to. In ne le, da ga odplačate in vam na koncu ostane še nekaj denarja za druge reči, pač pa lahko pri nas najamete kredit, čeprav imate enega še v teku.

Seveda je v tem primeru pomembno, da lahko oba tudi odplačujete. Če potrebujete nekaj denarja za popravilo avtomobila, ali pa bi radi kupili nov računalnik, morda televizijo, lahko vedno računate na nas. Mi vam ne bomo pogojevali kje in kako lahko svoj denar porabite. Za vas pa imamo še kup dobrih novic.

Za kredit na položnice ni treba veliko papirjev

Že res, da morda za kredit na položnice niste potrebovali veliko dokumentacije, a tudi pri nas je ne boste. Morda še celo manj. Od vas bomo potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa. Tako! Kreditno vlogo pa lahko izpolnite kar preko pametnega telefona med sprehodom, ali pa posedanjem ob dobri kavi.

Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja ali poroka in brez preverjanja kreditne sposobnosti. Vse skupaj boste uredili v nekaj minutah preko spleta, denar pa vam bomo nakazali navadno že po 15-ih minutah od potrjene vloge, ali najkasneje v roku 24-ih ur. Pred vami je ponudba, ki je ne boste mogli zavrniti.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.