Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Dh kredit

Že imate Dh kredit pa potrebujete novo posojilo?

Prav nič kaj nenavadnega ni, da ima danes človek na plečih že kakšno mesečno obveznost, morda tudi kredit. Potreba po tem se pojavi, ko je potrebno iznenada opraviti kakšen večji nakup, popraviti avtomobil, morda zamenjati pnevmatike, ali pa zgolj poplačati nakopičene račune. Morda že imate Dh kredit, ali pa posojilo katere druge banke in ne vidite izhoda.

Lahko vam ga ponudimo mi! Ne glede na to ali že imate kakšen odprt kredit in ne glede na to katere banke komitent ste, lahko na naši mobilni banki računate na hitri kredit. Pomembno je le, da ste slovenski državljan, imate urejeno stalno prebivališče in redne mesečne prilive.

Dh kredit ne bo ovira

Tokrat smo za primer vzeli potrošnika, ki ima na svoji banki v teku Dh kredit in se je znašel v napeti situaciji, ko nujno potrebuje nekaj dodatnega denarja. Od plače je navadno težko še kaj prihraniti, zato se na mizi kaj hitro pojavijo druge možnosti. A teh je, v primeru da že imate kredit, precej manj.

K sreči ste se znašli na pravem mestu ob pravem času, saj vas bomo lahko napotili na mobilno banko, ki bo vse vaše tegobe odpravila v roku 24-ih ur. Toliko namreč maksimalno traja čakanje na denar potem, ko oddate kreditno vlogo in je ta s strani finančne službe potrjena.

Dh kredit lahko tudi odplačate

Če se vrnemo k primeru potrošnika, ki ima Dh kredit (lahko je katerakoli banka), se lahko odloči tudi za poplačilo kredita na način, da mu na koncu ostane dovolj denarja za plačilo položnic ali nakup tistega kar si želi. Na ta način na koncu ostane zgolj en mesečni obrok namesto dveh.

A, če so mesečni prihodki dovolj visoki za plačevanje dveh obrokov, potem vam nihče ne bo stal na poti, da storite tudi tako. Odločitev bo povsem vaša. Mi vas zgolj toplo povabimo, da obiščete spletno mobilno banko in preverite njihovo ponudbo. Vsekakor izkoristite kreditni kalkulator in si izračunajte kredit po svoji meri.

Hitreje kot Dh kredit?

Ne bomo delali primerjav in vlekli vzporednic. Bomo pa vam zaupali potek najema kredita na mobilni banki, vi pa potem ocenite ali je vsaj tako ugoden, če ne bolj kot Dh kredit ali kredit katere druge banke. Kar se hitrosti tiče pa lahko povemo naslednje. Za izpolnjevanje kreditne vloge boste potrebovali samo nekaj minut.

Vlogo boste izpolnili preko spleta, torej z vašega računalnika ali pa kar preko pametnega mobilnega telefona. Naslednja stvar, ki močno pohitri celoten postopek pa tiči v tem, da vam sploh ne bo treba nikamor. Ne na banko, ne k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, ne k notarju. Verjetno se ta hip sprašujete kako je to mogoče.

Primerjajte svoj Dh kredit z drugimi

Kot vidite, ne boste potrebovali prav veliko dokumentacije. Samo osebni dokument in številko bančnega računa. Ste naredili primerjave in upoštevali svoj Dh kredit? Poleg vseh naštetih ugodnosti v prejšnjem odstavku pa dodajmo še, da mobilna banka prav tako ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti. Zagotovo gre za postopek, ki ga je po hitrosti težko prekositi.

Pa kar brez skrbi in nepotrebnih dvomov. Mobilna banka o kateri govorimo, sodi v sam vrh EU tovrstnih bančnih storitev in ima ogromno izkušenj iz različnih držav po svetu. Deležni boste poštene in transparentne ponudbe, ter izredno profesionalnega pristopa. Če potrebujete denar takoj, potem ste vsekakor na pravem mestu.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.