Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski kredit takoj

Potrebujete gotovinski kredit takoj?

Seveda! Ko človek potrebuje denar, tega navadno potrebuje tisti trenutek, ko pomisli nanj. Žal se nekatere varčevalne sheme in družinski proračuni občasno ne izidejo. Takrat je čas, da krenete v akcijo in si zagotovite gotovinski kredit takoj. Ampak kje? Na vašo srečo smo tu za vas mi in vam pot do kredita močno olajšamo.

Smo mobilna banka, ki se ponaša s tem, da jo uvrščajo med najboljše v EU. Delujemo na spletu, kar pomeni, da lahko pozabite na zoprno obiskovanje banke in čakanje v vrsti. Tisti hip, ko se boste odločili da je čas za kredit, smo vam na voljo. Najdete nas na spletu!

Gotovinski kredit takoj za vse Slovence!

In ne le, da vam omogočamo gotovinski kredit takoj, pač pa ga omogočamo za praktično vse slovenske državljane in državljanke s stalnim prebivališčem. Ne glede na to katere banke komitent ste in ne glede na to, ali imate na svoji banki v teku že kakšen kredit. Imate redne mesečne prilive? To je to!

Naše stranke navdušujemo s svojo hitrostjo in enostavnostjo. Ker vam ne bo potrebno hoditi na banko, boste prihranili kar nekaj časa. Tega pa vam bomo prihranili še dodatno na način, da vas ne bomo pošiljali v lov za obsežno dokumentacijo. Za najem kredita pri nas potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Gotovinski kredit takoj brez papirjev?

Kot rečeno, lahko v naši mobilni banki naročite gotovinski kredit takoj ob dejstvu, da pri tem ne boste potrebovali kaj prida dokumentacije. Od vas namreč ne bomo zahtevali potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, niti vas ne bomo pošiljali k notarju na overitev kakšne pogodbe. Tudi na poroka lahko kar pozabite.

Ob vsem tem lepem kar smo vam našteli, pa dobrih novic še kar ne zmanjka. Ena boljših je zagotovo tudi ta, da ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti, kar ste dejansko vajeni na vseh bankah in celo v trgovinah, kjer želite morda opraviti kakšen obročni nakup. Vse bolje in bolje kajne?

Po gotovinski kredit takoj na splet!

Če si želite gotovinski kredit takoj na svojem bančnem računu, potem obiščite spletno stran naše mobilne banke in oddajte kreditno vlogo. Za začetek uporabite še kreditni kalkulator, ki vam bo jasno predstavil vse potrebne številke. Potem ko boste vnesli želen znesek kredita in izbrali število obrokov za odplačilo, preverite izračun.

Ta vam bo transparentno predstavil popolnoma vse zajete stroške, saj ne želimo ničesar skrivati v kakšnem dobrem tisku. Všeč nam je ljudska modrost “Čisti računi, dobri prijatelji”. Kreditno vlogo boste nato izpolnili v le nekaj minutah in jo oddali preko spleta. Pri tem boste uporabili računalnik, tablico, ali pa kar svoj pametni telefon.

Gotovinski kredit takoj je najboljša rešitev

Ko ima človek finančne težave, ali pa določene želje za uresničitev katerih potrebuje denar, je gotovinski kredit takoj zagotovo najboljša rešitev. Potem, ko bo naša finančna služba prejela, preverila in odobrila vašo kreditno vlogo, vam bomo denar nakazali že v naslednjih 15-ih minutah, ali najkasneje v 24-ih urah.

Kredit v naši mobilni banki lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov, kar pa si izberete povsem sami. Verjamemo, da takšne hitrosti v bančnih storitvah še niste srečali, a utegnemo biti še hitrejši. Ko boste enkrat odplačali prvi kredit, boste lahko naslednjič izkoristili še hitrejše naročilo. Imenuje se SMS kredit in je na voljo našim zvestim strankam.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.