Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit takoj

Kje iskati hitri kredit takoj?

Če iščete hitri kredit takoj, potem ste verjetno pristali na pravem mestu. Naša banka, ki velja za eno izmed vodilnih mobilnih bank v območju EU je zagotovo pravi ponudnik za najem takojšnjega hitrega kredita. Hitro preglejte našo ponudbo, preizkusite naš kreditni kalkulator in si pripravite svoj informativni izračun za hitri kredit.

V primeru, da ste ponudbe že prejeli pri katerih izmed drugih bank pa vas vabimo, da preverite in primerjate vse ponudbe z našo. Prepričani smo, da smo za vas pripravili najugodnejšo ponudbo za najem hitrega kredita, ki vam bo pomagal doseči zastavljene cilje in izpolnil tudi tiste finančno malce manj dosegljive želje.

Kako dobiti hitri kredit takoj?

Postopek za hitri kredit takoj je pri naši banki izredno hiter in enostaven. Ko ste enkrat že preizkusili naš kreditni kalkulator, kjer vnesete željeni znesek kredita in število mesečnih obrokov, potem že imate osnovo na podlagi katere izpolnite vlogo in jo oddate. Za celoten postopek boste potrebovali zgolj nekaj minut vašega časa.

Ena izmed glavnih prednosti je tudi mobilnost naše banke. To pomeni, da ne rabite več hoditi fizično v poslovalnice. Vzemite pametno napravo, ki vam je pri roki, pa naj bo to mobilni telefon, računalnik ali pa tablica, odprite brskalnik ter spletno stran naše banke ter izpolnite vlogo. Kredit lahko sedaj najamete kjerkoli.

Odplačal bi star hitri kredit takoj

Če bi radi končno pokrili nekatere stare dolgove, morda tudi kredite z dragimi obrestmi, potem vam lahko svetujemo kar naš hitri kredit takoj. Vemo, da v življenju hitro pride do nepredvidljivih dogodkov in veliko izmed njih ima tudi določene finančne obveznosti. Se vam je pokvaril vaš avtomobil, vaša kuhinja ni več tako zelo moderna ali pa potrebujete zgolj posojilo, da lažje zadihate?

Naša banka za najem hitrega kredita ne zahteva nobenih dokazil o vašem namenu plačevanja. To pomeni, da lahko s kreditom počnete karkoli želite, saj je konec koncev to vaš denar. Z našim hitrim kreditom smo že veliko strankam omogočili rešitev skrbi o finančnem stanju.

Bi lahko dobil hitri kredit takoj?

Seveda lahko dobite hitri kredit takoj. No, skorajda takoj. Po oddani vlogi in po sprejemu vloge z naše strani, lahko vaš denar pričakujete v 15 minutah. Celoten postopek od pregleda pa vse do izplačila denarja na vaš račun pa nikoli ne traja več kot 24 ur. Tako boste svoj denar na račun prejeli hitro in vam bo takoj na razpolago.

Ker pa z našimi strankami želimo poslovati transparentno, vam že ob kreditnem izračunu natančno določimo vse stroške kredite zato, da se kasneje izognete morebitnim nevšečnostim in dragim dodatnim stroškom. Naše stranke so tako zelo zadovoljne, da nas rade volje priporočajo svoji družini in prijateljem.

Pogoji za hitri kredit takoj

Za hitri kredit takoj ni potrebno posredovati dokazil o nakupu. Vse kar zahtevamo je, da ste državljan Republike Slovenije z rednimi prihodki. Pri oddaji vloge za naš kredit prav tako ne potrebujete dodatnih potrdil delodajalca, ki bi potrjeval zaposlenost, prav tako ni nobene potrebe po notarskem podpisu ali poroku.

Za še enostavnejše sodelovanje z nami pa našim rednim strankam ponujamo še eno izmed dodatnih storitev, ki se imenuje »SMS kredit«. Kot že samo ime pove, lahko sedaj kredit najamete kar preko SMS sporočila. Storitev vklopimo za vsako stranko, ki je odplačala prvi kredit pri nas in jo dodamo na poseben seznam naših strank.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.