Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitro posojilo denarja

Kam po hitro posojilo denarja?

Imate morda v kratkem potrebo po malce večjem znesku denarja in vas zanima kam po hitro posojilo denarja? Ste že preverili veliko različnih posojilodajalcev pa vaš denar ne bi bil na računu dovolj hitro? Pri naši mobilni banki, ki je ena izmed vodilnih na področju EU, poteka najem kredita izključno preko spleta.

Tako vam lahko jamčimo izredno ugoden ter hiter najem kredita. Po izpolnitvi in oddaji vloge je vaš denar na računu v najkasneje 24 urah, nemalokrat pa se zgodi, da ga lahko prejmete že po zgolj 15 minutah po prejemu vloge in ga nemudoma lahko dvignete iz vašega bančnega računa.

Je pri bankah mogoče hitro posojilo denarja?

Seveda je tudi pri bankah mogoče hitro posojilo denarja. Pri nas lahko dobite denar zelo hitro z obročnim vračilom. Ponujamo namreč možnost najema hitrega gotovinskega kredita z vračilom v številu obrokov po vaših željah. Izberete lahko do največ 12 mesečnih obrokov s čimer vam ponujamo možnost, da sami izberete znesek mesečnega obroka vračila posojila.

Koliko bo potrebno vračati in kakšni so stroški najema kredita pa lahko enostavno preverite z informativnim izračunom. Le tega lahko dobite kar sami s pomočjo našega spletnega kreditnega kalkulatorja. Vanj vnesete željeni končni znesek ter število obrokov, kalkulator pa vam izračuna in vrne številke z vključenimi celotnimi stroški kredita.

Kako urediti hitro posojilo denarja?

Hitro posojilo denarja pri nas dobite zelo hitro in enostavno z oddajo vloge, ki jo izpolnite kar iz domačega fotelja ali pa na poti v službo. Potrebujete zgolj vaš mobilni telefon, tablico ali računalnik, skratka eno izmed vaših pametnih naprav, ki omogočajo dostop do spleta.

Kot banka pa se kljub temu, da je najem kredita pri nas že zelo hiter in enostaven, še vedno trudimo bolj poenostaviti in pohitriti najem kredita. Za naše stranke, ki so kredit pri nas že odplačali, smo odprli možnost uporabe storitve »SMS kredit« s katero vam omogočimo dostop do naslednjega novega kredita zgolj s poslanim SMS sporočilom.

Kakšni so pogoji za hitro posojilo denarja?

Ste nemalokrat že ostali brez kredita, ki ste se ga nadejali, saj vam vaša banka ni odobrila hitro posojilo denarja pri njih zaradi neizpolnjevanja različnih pogojev kot sta morda služba za nedoločen čas ali pa ste kreditno nesposoben zaradi morebitnega še neodplačanega starega kredita? Naša banka je želela kredit ponuditi vsakemu, ki ga potrebuje, zato je pred najemom kredita potrebno izpolnjevati zgolj nekaj preprostih pogojev.

In sicer. Potrebno je državljanstvo, da ste stalno prijavljen na naslovu v Republiki Sloveniji, da imate osebni dokument (potni list, osebna izkaznica), potrebujete pa seveda še odprt bančni račun na katerikoli izmed bank, kamor vam lahko nakažemo vaš denar.

Vloga za hitro posojilo denarja

Vlogo za hitro posojilo denarja lahko najdete in izpolnete preko interneta. Vzame vam zgolj nekaj minut saj ne boste potrebovali prilagati ogromnega števila dokumentov kot je to v navadi pri drugih kreditnih ponudnikih. Pri nas tako ne potrebujete potrdila o zaposlitvi za nedoločen čas s strani vašega delodajalca, prav tako vam ne bo potrebno overjati dokumentov pri notarju.

Za odobritev kredita pa ne potrebujete niti poroka. Ena izmed prednosti pa je tudi ta, da ne zahtevamo dokazila o namembnosti najema kredita, zato lahko vaš denar zapravite za počitnice, kot polog za novi avto, za nkaup nove igralne konzole ali pa za obnovo vaše stare kopalnice.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.