Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Intesa sanpaolo kredit

Iščete intesa sanpaolo kredit?

Na tej strani žal ne ponujamo Intesa sanpaolo kredit, zato pa imamo za vas ponudbo, ki jo je vredno pregledati. Pa za začetek povejmo za kaj sploh gre. Smo napredna mobilna banka, ki svoje storitve nudi preko spleta. Torej stran od mestnih središč, iskanja parkirišč in stanja v vrsti pred okencem.

Ker smo mobilni, pomeni da pridemo mi k vam in ne obratno. Pa ne dobesedno. Našo banko boste namreč obiskali na spletu s pomočjo računalnika ali svoje pametne naprave kot sta tablični računalnik ali pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Celoten proces smo za vas popolnoma poenostavili in ga naredili sila dostopnega.

Intesa sanpaolo kredit ni edini

Verjamemo pa, da ne iščete zgolj Intesa sanpaolo kredit, ampak si želite zase poiskati najbolj ugodno in sprejemljivo ponudbo. Ne glede na to kaj ste si zamislili včeraj, je lahko danes, na podlagi novih informacij, vse drugače. Če si želite kredit urejen v roku 24-ih ur, potem ste zagotovo na pravem mestu.

Poleg tega, pa vas bo oddaja kreditne vloge stala le nekaj minut prostega časa. V miru se usedite v svoj najljubši naslonjač, ali pa v priljubljenem lokalu o kavi poprimite za svoj pametni telefon. Obiščite spletno stran naše mobilne banke in izpolnite kreditno vlogo, kar sploh ne bo kaj preveč zapleteno.

Intesa sanpaolo kredit že imate?

Če vas je naša ponudba navdušila, pa vas morda skrbi dejstvo da Intesa sanpaolo kredit že imate. Tudi v tem primeru se za vas nič ne spremeni. Še vedno lahko pri nas pridobite kredit pod pogoji, ki so v veljavi. Torej, ste slovenski državljan, imate stalno prebivališče in redne mesečne prihodke?

To je to! Čeprav kakšen kredit že imate, vas to ne bo oviralo pri pridobivanju novega. Kar se dokumentacije tiče, pa boste ob izpolnjevanju kreditne vloge, potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Denar nakažemo namreč z računa na račun, da je vse skupaj tako kot mora biti in transparentno.

Intesa sanpaolo kredit ne bo ovira

Kot ste lahko videli, obstoječi Intesa sanpaolo kredit ne bo ovira za novega pri nas. Enako pa velja seveda v primeru, da imate kredit v teku tudi v katerikoli drugi banki. Pri nas so namreč dobrodošli komitenti vseh različnih bank, zato tega med našimi pogoji ne boste našli.

Prav tako za najem kredita pri nas ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, niti ne obiska pri notarju. Ste vajeni iskati poroka? Pri nas tega ne bo treba. Prav tako pa ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti, zato boste nakazilo lahko prejeli že po 15-ih minutah od potrjene vloge.

Imate že izračun Intesa sanpaolo kredit?

Morda ste predhodno za Intesa sanpaolo kredit opravili izračun kredita. Tudi pri nas ga lahko! Je povsem enostavno in ga opravite s pomočjo kreditnega kalkulatorja na naši spletni strani. Vanj boste vnesli znesek kredita in izbrali število obrokov za odplačilo. Kredit pri nas lahko odplačate na do 12 mesečnih obrokov.

Zavedamo se svojih dolžnosti, zato svoje storitve ponujamo v sklopu veljavne zakonodaje na tem področju, prav tako pa poslujemo nadvse transparentno in vam vse zajete stroške prikažemo že pri samem izračunu kredita. Na voljo smo vam 24 ur na dan, kreditno vlogo pa lahko izpolnite kadarkoli in od koderkoli boste želeli.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.