Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izposoja denarja

Kako poteka izposoja denarja?

Je že tako, da nam v življenju ni z rožicami postlano in se moramo znajti kakor vemo in znamo. Največkrat to pomeni, da potrebujemo nekaj denarja za plačilo računov ali kakšen nakup. Ker plača hitro izgine, se tako pojavi rešitev imenovana izposoja denarja. Ali si izposoditi od družine prijatelja, ali banke, pa je naslednje vprašanje.

Vsekakor vam na tem mestu lahko priporočimo mobilno banko, ki vas bo v vseh pogledih navdušila in poskrbela za to, da boste že v roku 24-ih ur rešeni vseh trenutnih skrbi. Najem kredita v naši mobilni banki je namreč izjemno enostaven, realizacija pa hitra kot bi mignili.

Ko je izposoja denarja edina možnost

Morda ste poizkusili že vse mogoče, pobrskali za prihranki, a kar ne najdete ustrezne višine sredstev za tisto kar potrebujete. Izposoja denarja bo v tem primeru idealna rešitev. Še posebej takrat, ko se odločite za izposojo tam kjer je vse skupaj tudi najbolj enostavno in ne preveč komplicirano.

Ponujamo vam najem hitrega kredita kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona s povezavo do svetovnega spleta. Brez skrbi, ne boste potrebovali kakšnega zahtevnega znanja, niti ne digitalnih potrdil na svoji napravi. S celotnim postopkom boste opravili v nekaj minutah, denar pa bo na vašem računu navadno že 15 minut po potrjeni kreditni vlogi.

Naj izposoja denarja ne bo predraga za vas

Da morebiti izposoja denarja ne bi preveč obremenila vašega žepa, smo za vas pripravili izjemen kreditni kalkulator. Z njegovo pomočjo si boste izračunal svoj kredit in pri tem imeli na očeh vse potrebne informacije, kot tudi kompletne stroške kredita. Vnesti morate le želen znesek kredita in izbrati število obrokov.

Teh imate na voljo do 12, vsekakor pa gre za kredit, ki je realiziran, a tudi odplačan, zelo hitro. Ker boste naročilo in oddajo kreditne vloge opravili preko spleta, boste to lahko storili od koderkoli vas bo volja. Tudi s potepa po naravi, ali z ležalnika na obali med preživljanjem letnega dopusta.

Ko je izposoja denarja skoraj nemogoča

Morda na kateri od bank že odplačujete kakšen kredit in vas to ovira pri najemu novega. Pri nas izposoja denarja ni vezana na to, kot tudi ne na podatek katere banke komitent ste. Pomembno je le, da ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi na bančni račun.

Vse ostalo bo urejeno izjemno hitro in brez velikih komplikacij. Od vas namreč ne bomo zahtevali potrdila o zaposlitvi, notarskega podpisa, ali kakšnega poroka. Dovolj bosta že osebni dokument in številka bančnega računa. Oboje imate verjetno že pri sebi, torej v roke vzamete le še svoj pametni telefon in lahko pričnete.

Naj vas izposoja denarja ne zavede

Marsikdo, ki se znajde v težki finančni situaciji, velikokrat preveč neprevidno stopi v posel posredi katerega je izposoja denarja. V tem primeru vedno svetujemo previdnost in primerjavo različnih ponudb na trgu. Če se na koncu odločite za našo, vam lahko garantiramo da boste varni in zadovoljni.

Poslujemo transparentno in spoštujemo veljavno zakonodajo. Med mobilnimi bankami sodimo v sam vrh EU, poslujemo pa še v kar nekaj drugih državah po svetu. Nakazilo kredita poteka izključno z računa na račun, nanj pa boste čakali največ 24 ur. Toliko časa smo vam vsak dan tudi na voljo zato vas vabimo, da preverite našo ponudbo.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.