Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kratkoročni kredit

Kratkoročni kredit pomeni, da je to vrsta posojila, ki ga lahko pridobite za začasno premostitev finančnih težav. Navadno pa pomeni, da se ta kratkoročni kredit odplača v kratkem času, navadno v enem letu. Podrobnosti preverite pri posojilodajalcu.

Kratkoročni kredit – hitro in preprosto

Kratkoročni kredit je izjemno uporabna možnost za na primer male podjetnike ali tiste, ki so šele zagnali poslovno dejavnost in še niso kreditno sposobni. Tako pri banki ne morejo dobiti posojila, pri čemer pa denar navadno potrebujejo takoj in zdaj.

Značilnosti posojila, kot je kratkoročni kredit

Kratkoročni kredit je svoje ime dobil po roku odplačila. V večini primerov je lahko ta rok šest mesecev ali eno leto, navadno pa največ leto in pol. Če se kredit odplačuje daljši čas, je potem to navadno srednjeročni kredit ali pa dolgoročni kredit.

Prednosti posojila, kot je kratkoročni kredit

Kratkoročni kredit ima lahko številne prednosti za posojilojemalca, saj denarna sredstva pridobi v kratkem času in se kaj hitro tudi razbremeni obveznosti.

Pomembne prednosti so še:

(i) manjši znesek obresti kot pri srednjeročnih ali dolgoročnih posojilih, saj se te zaračunajo le za kratek čas, ker se tudi posojilo odplača v razmeroma kratkem času;

(ii) manj tvegano posojilo v primerjavi s krediti za daljši čas, saj je rok za plačilo obveznosti krajši kot pri drugih posojilih. Tudi posojilojemalčeva plačilna sposobnost se v kratkem času verjetno ne bo pomembno spremenila, torej je to skrb manj tudi zanj;

(iii) kratkoročni kredit je lahko zaradi svoje preproste narave resnična odrešilna bilka, ko je to najbolj potrebno. Navadno se zlahka izpolnijo tudi zahteve, ki veljajo za tiste, ki želijo najeti kratkoročni kredit.

Kratkoročni kredit po vaši meri

Znesek, ki si ga želite sposoditi s tem kreditom, določite v dogovoru s posojilodajalcem. Navadno velja, da se kot kratkoročni kredit odobrijo manjša sredstva, saj je tudi rok odplačila razmeroma kratek. Kolikšna pa so ta denarna sredstva, ki so vam lahko na voljo kot kratkoročni kredit, je odvisno od številnih dejavnikov, zato se za konkretno ponudbo obrnite na posojilodajalca.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.