Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti za podjetja

So krediti za podjetja pametna izbira?

Tako kot se to dogaja v življenju posameznika, se tudi pri podjetjih pojavijo potrebe po dodatnem denarju s katerim bi reševala svojo likvidnost, ali pa s kreditom zgolj uresničila svoje ideje. V ta namen so na bankah na voljo krediti za podjetja, ki pa so nekoliko drugačni kot običajni potrošniški krediti.

Tako so na voljo različni likvidnostni krediti pa takšni s poroštvom države (v kolikor gre za izredne razmere), krediti pa so tako kot klasični, tudi dolgoročni ali pa kratkoročni. Znesek kredita je odvisen od več finančnih kazalcev podjetja, kot so letne bilance, tekoče poslovanje, število zaposlenih in tudi morebitna različna poroštva.

Vas zanimajo samo krediti za podjetja?

Vas zanimajo splošni krediti, ali pa zgolj krediti za podjetja? V primeru, da ste se znašli v kakšni manjši krizi in vam je zmanjkalo denarja za plačilo položnic, se vam je morda pokvaril pralni stroj, ali pa samo potrebujete nekaj denarja za lepši jutri, se lahko za posojilo obrnete tudi na nas.

Kdo smo? Smo odlična mobilna banka, ki se v svoji branži uvršča v sam vrh EU bančnih storitev. Veliko nam pomenijo pohvale zadovoljnih uporabnikov in njihove pozitivne besede ter priporočila drugim. Nič kolikokrat se tako prav iz tega razloga pri nas oglasijo sorodniki, znanci, sodelavci in prijatelji tistih, ki so bili z našimi storitvami že zadovoljni.

Krediti za podjetja imajo svoje pogoje

Kot je v navadi pri posojilništvu, so tudi krediti za podjetja lahko zelo različni. Tako je v osnovi pomembno, za kakšno vrsto kredita gre, kot tudi za kakšne pogoje in kako je z dostopnostjo. Če želite zelo hitro urediti kredit in imeti denar na računu že v roku 24 ur ali prej, se boste razveselili naše ponudbe.

Vse potrebno, vključno z oddajo kreditne vloge boste opravili kar preko spleta in to v zgolj nekaj minutah. Da gre tako zelo hitro skrbi naša optimizacija posla pri kateri smo izločili nepotrebno sprehajanje od vrat do vrat. Ne bo vam treba praktično nikamor.

Krediti za podjetja se urejajo na različnih lokacijah

Kolikor bank, toliko ponudb, bi lahko rekli. Prav tako velja, da so krediti za podjetja na voljo praktično povsod. A če tokrat govorimo o naši ponudbi, ki ponuja ekspresno hiter kredit, se vrnimo za hipec še nazaj. Hitrost naše storitve v prvi vrsti zagotavlja dejstvo, da vam ne bo potrebno stopiti niti čez prag lastnega doma.

Ne boste rabili hoditi na banko, ne bomo vas pošiljali k notarju in ne bo vam potrebno iskati poroka. Na naši spletni strani boste uporabili kreditni kalkulator in si izračunali kredit po lastnih željah. Vpisali boste želeni znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in stvar bo stekla.

Krediti za podjetja in dokumentacija

Če se navežemo na neposredne primerjave je gotovo, da krediti za podjetja zahtevajo precej več dokumentacije in izpolnjevanja pogojev kot je to v našem primeru. Kot rečeno, vam za kredit pri nas ne bo treba nikamor. In to še ni vse. Od dokumentacije boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Izpolnjevanje in oddaja kreditne vloge vam bosta vzela zgolj nekaj minut. Ko boste vlogo enkrat uspešno oddali in bo ta pregledana ter odobrena z naše strani, se lahko denarju nadejate že v naslednjih 15-ih minutah. V posameznih primerih bo potrebno morda počakati nekoliko dlje, a ne več kot 24 ur.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.