Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Lombardni kredit

Kaj sploh je lombardni kredit?

Zadnje dneve preživljate v iskanju ugodnega kredita, pa še niste naleteli na pravo ponudbo? Če vam je prijatelj omenil lombardni kredit, verjetno sprva niste vedeli za kaj gre, zato sedaj iščete informacije. Naj povemo čisto na kratko, da gre za kredit pri katerem morate zastaviti kakšne vrednostne papirje, ali celo življenjsko zavarovanje.

Vas že precej manj mika kajne? Ne bodite pretirano razočarani. Na srečo ste se znašli na spletni strani, kjer vam bomo ponudili izjemno rešitev za vaše finančne težave. No ja, morda niti ne gre za težave in zgolj potrebujete nekaj denarja za kakšno obnovo, ali pa morda nekaj lepega.

Pozabite na lombardni kredit

Ponudimo vam lahko nekaj precej bolj prijaznega kot je lombardni kredit. Smo mobilna banka, ki se je specializirala za storitev nudenja hitrih kreditov preko spleta. Ne le, da pri nas ne boste potrebovali zastaviti ničesar, pač pa imamo za vas tako zelo enostavne pogoje, da bi težko kje naleteli na še boljšo ponudbo.

Torej brez kakršnihkoli zastavitev vašega premoženja. Vse skupaj postane še lepše, ko vam povemo, da ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, niti obiska pri notarju. Celo banke vam ne bo potrebno obiskati, saj boste vse skupaj uredili kar preko spleta. Čaka vas še nekaj lepih novic.

Lombardni kredit se odplačuje drugače

Za lombardni kredit je značilno, da se ga odplačuje z mesečnim odplačilom obresti, pri čemer glavnico poravnate pri koncu. Pri nas boste lahko svoj kredit sestavili kar sami in sicer s pomočjo našega kreditnega kalkulatorja, ki ga najdete na spletni strani. Pa kar brez strahu, popolnoma enostavno bo.

Vnesli boste samo končni znesek kredita in izbrali na koliko obrokov ga želite odplačati. Na voljo boste imeli do 12 mesečnih obrokov. Ko boste z izračunom enkrat zadovoljni, boste pripravljeni na naslednji (zadnji) korak. Izpolnitev in oddajo kreditne vloge. Dodajmo še, da bo kreditni izračun pred vami zajemal popolnoma vse stroške vašega kredita.

Zakaj se reče lombardni kredit?

Morda vas zanima tudi izvor besedne zveze lombardni kredit? Ime izhaja po ulici v Angliji Lombard Street v Londonu, kjer so se v preteklosti sklepali podobni posli. Pa se vrnimo v bolj moderne čase. Kredit v naši mobilni banki boste naročili kar na daljavo. Pri tem boste uporabili eno izmed naprav z dostopom do spleta.

Torej, računalnik, tablični računalnik, ali pa kar pametni mobilni telefon. Izpolnjevanje kreditne vloge vam bo vzelo le nekaj minut vašega časa, potem, ko bo zelo kratek čas minil tudi od potrditve z naše strani, do izplačila kredita na vaš bančni račun. Denar se lahko na njem znajde že po 15-ih minutah!

Lombardni kredit ste verjetno že odmislili

Če imamo prav in ste misel na lombardni kredit že popolnoma opustili, je pred vami zares enostaven postopek za najem kredita v naši mobilni banki. Kot rečeno boste s postopkom opravili brez obiska banke, kar preko spleta. Torej, od doma, iz službe, magari med posedanjem v bližnjem parku.

Ob izpolnjevanju kreditne vloge bose potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Ko boste vlogo enkrat oddali, jo bo preverila naša finančna služba in jo tudi potrdila, če bo ustrezno izpolnjena. Izplačilo navadno izvedemo zelo hitro, lahko pa se v kakšnem primeru malce bolj zavleče, a nikakor ne za več kot 24 ur.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.