Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mini posojilo

Mini posojilo, znano tudi kot majhno ali malo posojilo je tisto, pri katerem lahko zaprosite že za zelo majhne zneske, tudi 100 ali 500 evrov, spodnjo in zgornjo mejo posojila, kot je mini posojilo, navadno določijo kar posojilodajalci sami.

Mini posojilo od 100 do 1.000 evrov

Kolikšna sta najnižji in najvišji znesek pri pomoči, kot je mini posojilo, posojilodajalci določijo sami. Nekateri bodo omogočili že posojilo od 100 evrov, drugi od 500 evrov, tretji pa sploh ne bodo sklepali posla za manj kot 1.000 evrov. Podobno je pri najvišjem znesku, nekateri to omejijo na 1.000 evrov, vse nad tem se ne šteje več za mini posojilo, drugi pa vam bodo kot mini posojilo omogočili znesek v višini celo 10.000 evrov.

Zakaj mini posojilo

Prednost pomoči, kot je mini posojilo, je ta, da so postopki odobritve navadno zelo preprosto in denar je kaj hitro na voljo. Preprost postopek pomeni, da ni treba predložiti zelo obsežne dokumentacije, pogosto pa lahko tako posojilo najamete kar prek spleta, kar še dodatno olajša sklenitev posla.

Za kaj lahko porabim mini posojilo

Mini posojilo lahko porabite, za karkoli želite. To ni namensko posojilo, kot na primer stanovanjsko in podobno posojilo, ni nujno, da ga porabite za specifični namen, ampak ga lahko porabite na primer za svoje vsakodnevne potrebe. Včasih je treba na hitro plačati nepredvideno popravilo avtomobila, nepričakovani strošek v gospodinjstvu, odpraviti neko drugo težavo ipd.

Mini posojilo kar prek spleta

Mini posojilo lahko najamete v poslovalnici ali pa posel sklenete prek spleta, to pomeni, da z uporabo spletnih orodij uredite vse potrebno:

(a) prijavite svojo željo za najem posojila;

(b) sporočite vse potrebne podatke: navadno so to osebni podatki, da posojilodajalec ve, komu posodi:

(c) predložite potrebne dokumente: navadno je to osebni identifikacijski dokument (to je dokument z vašo sliko) in druge dokumente, kot jih zahteva posojilodajalec. V spletno orodje predložite skeniran (ali fotografiran) dokument;

(d) navedete vse dodatne informacije: kolikšen znesek si želite izposoditi, kdaj bi ga vrnili (morda vam to določi kar posojilodajalec – to bo vidno v nastavitvah v spletnem orodju), po kolikšnih zneskih bi odplačevali posojilo idr.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.