Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Najugodnejši stanovanjski kredit

Imam najugodnejši stanovanjski kredit pa vseeno ne morem najeti dodatnega kredita

Kljub temu, da ste vzeli karseda najugodnejši stanovanjski kredit sedaj ne morete vzeti dodatnega hitrega gotovinskega kredita pa bi ga nujno potrebovali? Preden obupate velja pogledati na več strani in verjamemo, da lahko skupaj z nami rešite vašo finančno zagato. Če vam vaše finance to dovoljujejo in ste reden plačnik, potem ne vidimo nobenih težav, da ne bi poslovali z vami.

Smo namreč ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU in ponujamo ugodne hitre gotovinske kredite. Kot se za mobilno banko spodobi, celoten postopek najetja kredita poteka izključno preko spleta. Tako boste postopek pridobivanja kredita in denar dobili karseda hitro in enostavno.

Kako odplačati svoj najugodnejši stanovanjski kredit

Bi radi hitreje odplačali svoj najugodnejši stanovanjski kredit? Če imate do konca izplačila vašega starega kredita še nekaj obrokov, potem lahko s pomočjo našega kredita enostavno pokrijete vaš dolg do banke in z ugodno rešitvijo kasneje pridete do morebiti potrebnega novega stanovanjskega ali katerega drugega namenskega kredita.

Pri nas namreč ne pogojujemo odobritev kredita in izplačilo denarja z dokazovanjem namembnosti, saj želimo, da svoj denar uporabite tam kjer ga najbolj potrebujete. Pa naj si bo to pokrivanje starega kredita, nakup nove pisalne mize, morda plačilo šolnine. Mi vam ne bomo stali na poti do uresničitve vaših ciljev temveč vam bomo pri tem pomagali in nudili finančno oporo.

Najugodnejši stanovanjski kredit me ovira pri nakupu novega avtomobila

Naj vaš najugodnejši stanovanjski kredit ne bo ovira pri nakupu novega avtomobila, ker je vaš stari avto poln napak in potreben konstantnih popravil. Naj vam naš gotovinski kredit služi kot polog za vaš novi avto ali pa ga morda v celoti že poravnate. Kredit lahko sedaj enostavno najamete zgolj z vašo pametno napravo, ki ima dostop do svetovnega spleta.

To pomeni, da lahko sedaj za kredit zaprosite kar iz udobnega fotelja, medtem ko gledate televizijo. Če pa ste kredit najet pri naši banki že kdaj odplačali v celoti, potem zagotovo veste, da smo vas nemudoma dodali na naš poseben seznam zvestih strank, katerim omogočimo najem naslednjega posojila kar preko SMS sporočila.

Vloga za najugodnejši stanovanjski kredit

Če ste v preteklosti že oddajali vlogo za najugodnejši stanovanjski kredit, potem veste, da je za to potrebno kar nekaj zbrane dokumentacije katero zahtevajo banke. Naj vam povemo, da kar ste do sedaj uspeli nabrati na kup, bo za najem kredita pri naši banki še preveč.

Ker želimo, da je celoten postopek od oddaje vloge pa do prejema denarja na vaš račun kar najhitrejši, ne zahtevamo nikakršnih potrdil delodajalca o zaposlitvi. Kar boste potrebovali je zgolj nekaj minut časa, veljaven osebni dokument izdan v Republiki Sloveniji ter številko bančnega računa. Pogoj za kredit pa je tudi prijavljeno stalno bivališče v Republiki Sloveniji.

Za najugodnejši stanovanjski kredit sem potreboval poroka

Če ste za vaš najugodnejši stanovanjski kredit najet pri eni izmed bank potrebovali poroka, potem vam lahko garantiramo, da ga za najem gotovinskega kredita pri nas ne boste potrebovali. Zato lahko po opravljenem informativnem izračunu s pomočjo našega kreditnega kalkulatorja oddate vlogo preko spleta katera vam bo vzela zgolj nekaj minut.

Naše načelo je, da delujemo transparentno zato vam zagotavljamo, da boste pred najemom kredita v vašem izračunu lahko videli celotne stroške vašega novega kredita. Pa še to. Po sprejemu vloge na naši banki vam denar nakažemo v najkasneje 24 urah, verjetno pa je, da bo na vašem računu v pičlih 15 minutah.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.