Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nepremičninski kredit

Star nepremičninski kredit ne ovira

Če ste v preteklosti že najeli nepremičninski kredit in vas ta ovira pri najetju novega hitrega gotovinskega kredita potem ste lahko sedaj brez skrbi. Pri nas vas noben star kredit ne bo oviral, če ste ga le odplačevali redno. S tem ne zapiramo vrat nobenemu, ki bi potreboval nekaj dodatnih finančnih sredstev, ker mu je morda zmanjkalo nekaj malega za prenovo hiše.

Naša banka pa je ena izmed vodilnih mobilnih bank na področju celotne EU. Smo namreč banka, ki svoje storitve ponuja izključno prekoračunalnika, pametnih mobilnih naprav in svetovnega spleta. Tako smo lahko lažje in hitreje dosegljivi za več naših strank.

Za nepremičninski kredit sem potreboval veliko dokumentacije

Verjamemo, da ste za vaš nepremičninski kredit morali vložiti ogromno časa in truda ter pridobiti goro dokumentacije in potrdil katere so zahtevali od banke pri kateri ste najeli kredit. Pri nas vam ne bo potrebno prilagati tako velike količine potrdil, saj od vas ne zahtevamo niti potrdila o zaposlitvi s strani delodajalca niti kakih notarsko overjenih potrdil.

Prav tako ne zahtevamo dokazila o namembnosti jemanja kredita, kar pomeni, da boste vaš denar porabili tam kjer ga najbolj potrebujete. Še ena velika prednost pa je, da vam kredit odobrimo brez poroka, kar vam bo prihranilo veliko muk pri iskanju primerne osebe, ki bo pripravljena odplačevati vaš kredit v primeru vaše nezmožnosti vračanja.

Odobritev za nepremičninski kredit je trajala zelo dolgo

Vaš nepremičninski kredit je potreboval celo večnost, od celotnega postopka ko ste zaprosili za kredit, do odobritve pa vse do končnega izplačila na vaš bančni račun. Naš hitri gotovinski kredit je na vašem računu nakazan zelo hitro saj po prejemu izpolnjene vloge z vaše strani, vaš denar nakažemo takoj in je pri vas lahko v zgolj 15 minutah, nikoli pa ne v več kot 24 urah.

S tem lahko z vašim denarjem od posojila začnete razpolagati nemudoma in vam ne bo potrebno neštetokrat klicati na banko in spraševati po časovnem trajanju odobritve kredita in kdaj bo vaš denar končno na računu.

Kreditni kalkulator za nepremičninski kredit

Za vaš nepremičninski kredit ste seveda prej potrebovali tudi informativni izračun, ki ste ga dobili na banki ali pa ste si ga lahko sami naredili preko kreditnega kalkulatorja. Za naš hitri gotovinski kredit vam ponujamo brezplačen kreditni kalkulator na strani naše banke, ki vam hitro izračuna in vrne informativni izračun za vaš novi kredit.

V kreditni kalkulator vnesete zgolj vaš želeni znesek posojila ter število mesečnih obrokov v katerih želite vaš kredit vrniti. Ker pa si prizadevamo z našimi strankami poslovati zelo transparentno, boste v vašem informativnem izračunu lahko že v celoti preverili vse stroške, ki bodo vključeni v vaš novi kredit.

Ponudba za nepremičninski kredit se mi ne zdi zadovoljiva

Če se trenutno ne morete drugje odločiti za nepremičninski kredit, pa si vseeno želite vzeti nekaj posojila, potem smo pravi naslov za vas. Z obročnim odplačevanjem hitrega gotovinskega kredita lahko pridete do ugodnega kratkoročnega posojila s katerim lahko premostite morebitne manjše finančne težave ali pa izpolnite dolgoletno željo, ki pa vam finančno ni bila dosegljiva.

Zadovoljstvo z našimi krediti lahko potrdi veliko strank, ki se vedno znova vračajo po posojilo k nam, poleg tega pa nas priporočajo vsem svojim znancem, sorodnikom ali prijateljem, ki potrebujejo posojilo. S tem, ko pa so pri nas že odplačali svoj prvi kredit, smo jim omogočili najem vsakega naslednjega kar preko SMS sporočila, saj so se izkazali za zaupanja vredne kreditojemalce.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.