Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Obvladajte družinske stroške

Optimizirajte družinski proračun

Življenje postaja čedalje bolj stresno in zdi se, da vsi stroški letijo v nebo. Žal plače ne sledijo vsem tem podražitvam in kaj hitro se lahko znajdemo v težavah, ko nimamo več dovolj denarja niti za najbolj nujne reči kot so hrana, obleke in računi. Optimizirajte svoj družinski proračun, da se to ne bo zgodilo.

Omenjen proračun je seštevek vseh financ, ki jih ima družina na razpolago. To pomeni, da se seštejejo prihodki vseh domačih in se enakomerno razdelijo stroški na število oseb. V največ primerih gre za dva partnerja, ki vzdržujeta še otroka, dva ali morda tri. Poznate takšno situacijo kajne?

V družinski proračun štejemo vse

Odvisno od dogovora med posameznimi pari se razdelijo tudi stroški in druge obveznosti. Vsekakor pa v družinski proračun štejemo popolnoma vse prihodke. Tudi tiste na račun otroškega dodatka in morebiten zaslužek na borzi ter podobno. Na ta način bo družina mnogo bolje funkcionirala in si lahko privoščila več.

Ključnega pomena je, da se stroški razdelijo enakomerno, da ne prihaja do trenj med partnerjema. Težko je namreč pričakovati, da bosta oba zaslužila popolnoma enako plačo. V določenih primerih se zgodi celo, da družino vzdržuje zgolj ena oseba, ker je druga oseba brezposelna, bolna ali vsaj na zavodu za zaposlovanje na račun česar prejema manjši znesek za pomoč.

Ko je družinski proračun preobremenjen

Položnice, hrana, oblačila za otroka, strošek za vrtec ali šolo, vse to se nabere v nepredstavljive številke, ki lahko na koncu pomenijo krizo za družinski proračun. Da do tega ne bi prišlo je le tega seveda pravočasno optimizirati. Najbolje je, da si partnerja vzameta čas, sedeta za mizo in pripravita natančen seznam.

Na eni strani naj bodo, v eni koloni zapisani vsi nujni stroški v drugi koloni pa ne nujni. Drugi seznam naj vsebuje vse prihodke in prilive, ki se stečejo v proračun družine. Že končna številka bo povedala marsikaj. Če bo znesek prilivov manjši od tistih na stroškovni strani bo treba odstraniti kaj iz kolone ne nujnih reči.

Je vaš družinski proračun urejen?

Morda menite, da je vaš družinski proračun urejen in z denarjem nimate težav, vendarle pa to ne pomeni, da je optimiziran. In zakaj je to tako pomembno? Kar pomislite kako težko je kupiti nov avto ali ga dati v popravilo, ko se nenadoma pokvari. Ali pa denimo plačati letni dopust.

Ta denar, ki bi ga morali imeti na strani lahko prihranite tako, da optimizirate stroške družine. Ukinete kakšno ne zdravo razvado ali pa zgolj kupite kakšen cenejši izdelek, ki sicer po kvaliteti ne zaostaja za tistim katerega kupujete sedaj. Včasih enostavno preplačujemo reči zaradi določene blagovne znamke. Zamenjajte trgovino v katero hodite.

Ko je družinski proračun zares na psu

Tudi v primeru, ko se družinski proračun znajde v resnih težavah, obstajajo rešitve. Ena takšnih so lahko hitri krediti kakršne je danes precej enostavno dobiti. Nekatere celo preko spleta ne da bi obiskali banko ali predložili kaj dosti dokumentacije. V primeru, da ste kreditno manj sposobni vam lahko pomaga tudi partner.

Gre za primere, ko eden izmed partnerjev ne more dobiti kredita zaradi prenizkih dohodkov ali zaradi obremenjenosti plače z drugimi odhodki. Takrat lahko drugi partner postane porok in zastavi svojo plačo v namen, da se pridobi kredit. V teh primerih seveda ravnanjte nadvse odgovorno in najemite zgolj kredit kakršnega si lahko privoščite plačevati.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.