Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Odlog plačila kredita

Potrebujete odlog plačila kredita?

Če že imate kredit, ki ga odplačujete, pa ste nepričakovano zašli v težave ste se verjetno že srečali z idejo da svojo banko zaprosite za odlog plačila kredita. To je seveda ena od možnosti, ki pa ne pomeni popolne ustavitve plačil, pač pa zgolj glavnice. Obresti boste morali plačevati še naprej.

A k sreči obstajajo tudi druge možnosti, zato boste veseli, da ste pristali prav na tej strani. Predstavili vam bomo namreč prav posebno mobilno banko, ki lahko reši vse vaše težave. Gre za banko, ki deluje na spletu in v tem pogledu spada v sam vrh EU. Vas zanima več?

Odlog plačila kredita je kratkoročna rešitev

Namesto tega, da bi na banki prosili za odlog plačila kredita, raje najemite kredit s katerim boste premostili trenutne težave, poplačali nakopičene račune, ali pa celo odplačali kredit in bi vam še ostalo nekaj denarja na računu. Vse je seveda odvisno od vaših finančnih zmožnosti in od odprtega zneska kredita.

Za začetek vas vabimo, da obiščete spletno stran mobilne banke in s pomočjo kreditnega kalkulatorja preverite kakšne možnosti imate na voljo. Vanj boste enostavno vnesli znesek kredita in izbrali število mesečnih obrokov za odplačilo. Na voljo jih je 12, izračun pa vam bo brez skrivanja v drobnem tisku predstavil vse številke in stroške kredita.

Odlog plačila kredita ni vedno najboljša opcija

Če vam finance nagajajo zgolj ta hip, potem mogoče odlog plačila kredita ni najboljša rešitev za vas. Morda ste se zgolj znašli v situaciji, ko ste morali opraviti kakšen nujen nakup, morda se je pokvaril avtomobil, ali pa je otrok potreboval novo računalniško opremo. Sploh ni pomembno.

Bolj pomembno je, da potegnete prave poteze glede na nastalo situacijo. V naši mobilni banki lahko namreč najamete kredit čeprav enega že odplačujete. Prav tako je povsem vseeno katere banke komitent ste in ali ste ta hip kreditno sposobni. Vaše kreditne sposobnosti namreč ne bomo preverjali, pri nas pa so dobrodošli komitenti vseh bank.

Odlog plačila kredita plus nov kredit

Tudi to je ena izmed možnosti, če pri sebi veste, da bi zmogli kasneje odplačevati oba. Torej zaprosite na banki za odlog plačila kredita, obenem pa pri nas najamete novega. Medtem uredite vse tisto kar se vam je v življenju nagrmadilo pred noge in lažje pričakate naslednji dan.

Tako boste imeli kar nekaj časa več na voljo za vzpostavitev vaše pozitivne finančne slike, ali pa si vmes celo privoščili kaj lepega, vložili v nov posel in stopili na neko novo pot. Povsem vseeno je za kaj boste namenili denar, saj vam v nobenem trenutku ne bomo postavljali pogojev kje ga lahko zapravite.

Že imate odobren odlog plačila kredita?

Četudi že imate odobren odlog plačila kredita, to ne bo zmotilo procesa pridobivanja novega pri nas. Z veseljem vas bomo sprejeli v naši mobilni banki, za kar pa vam ne bo potrebno prijeti niti za eno kljuko. Delujemo namreč na spletu in tudi celoten postopek oddaje kreditne vloge se odvija tam.

Prav tako vas ne bomo pošiljali k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, kot tudi ne k notarju na overitev pogodbe. Vse kar boste morali imeti pri sebi je osebni dokument in številka bančnega računa. Kredit imate lahko na računu še isti dan, saj navadno izplačamo denar že po 15-ih minutah od potrjene vloge.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.