Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Osebno posojilo

Osebno posojilo je navadno kratkoročno posojilo in ga je mogoče pridobiti pri banki ali drugih posojilodajalcih. Posebno če niste kreditno sposobni, vam bo lahko v pomoč osebno posojilo nebančnega posojilodajalca.

Osebno posojilo za porabo po meri

Denar, ki ga pridobite z instrumentom, kot je osebno posojilo, lahko porabite, za karkoli je potrebno, na primer za poplačilo drugih dolgov, plačilo stroškov prenove doma ali plačilo stroškov v gospodinjstvu, tudi na primer za poroko ali druge namene.

Osebno posojilo: znesek in odplačilo

Posojilojemalec za osebno posojilo prejme enkratni znesek, tega pa odplačuje v različno dolgih rokih – kot je dogovorjeno s posojilodajalcem. To obdobje je odvisno med drugim tudi od višine zneska, ki ga zajema osebno posojilo, lahko pa sega od nekaj mesecev do več let. Na trgu je mogoče opaziti, da se večina pogojev za osebno posojilo nanaša na obdobje od 24 mesecev do 60 mesecev, nekateri pa tudi na 72 mesecev.

Običajno se osebno posojilo odplačuje v mesečnih obrokih, podobno kot pri drugih vrstah posojil. V nekaterih primerih je možno tudi vračilo celotnega zneska naenkrat, o tem se morate dogovoriti s svojim posojilodajalcem.

Osebno posojilo: zavarovati ali ne

Za osebno posojilo običajno velja, da ni zavarovano. To pomeni, da ga ni treba zavarovati s premoženjem, na primer z avtom, hišo niti ni treba zastaviti česa drugega. Če posojilodajalec vendarle zahteva zavarovanje za osebno posojilo, je treba natančno doreči, kaj se upošteva za zavarovanje in v kakšni vrednosti.

Osebno posojilo za hitro rešitev težave

Če torej hitro potrebujete denar, je osebno posojilo dobra izbira, saj je postopek odobritve in izplačila denarnih sredstev pogosto hitreje izveden kot drugi tovrstni postopki, zlasti pri bankah.

Obrestna mera za osebno posojilo

Kolikšna je obrestna mera za vaše osebno posojilo, vam bo najbolje povedal izbrani posojilodajalec – in to v trenutku, ko najemate osebno posojilo. Glede na dogajanje na trgu se namreč obrestna mera lahko spreminja, torej ni smotrno posojila načrtovati za daljše obdobje naprej in se opirati na iste podatke. Ko potrebujete denar, tedaj preverite točne podatke tudi glede višine obrestne mere, ki velja v danem trenutku.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.