Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Pogoji za kredit

Kakšni so pogoji za kredit pri vaši banki?

Pri naši banki so najemni pogoji za kredit zelo enostavni in prilagojeni tako, da lahko večina ljudi zaprosi za odobritev posojila. Edini pogoji za najem kredita so; urejeni stalni naslov v Republiki Slovenije, en veljaven osebni dokument ter odprt osebni bančni račun na katerikoli banki, kjer bo po odobritvi vloge nakazan vaš denar.

Da pa bo zadovoljstvo ob kreditu popolno, vam lahko zaupamo tudi to, da pri nas za hitri gotovinski kredit ne potrebujete dokazovati namembnosti najemanja kredita. To pomeni, da boste po prejemu denarja z njim lahko počeli po vaših željah ter ga unovčili tam kjer ga boste najbolj potrebovali.

Pogoji za kredit mi ne dovoljujejo najema kredita

Če vam na ostalih bankah pogoji za kredit ne dovoljujejo najema posojila, potem smo pravi naslov za vas. Radi se pohvalimo, da smo ena izmed vodilnih spletnih bank v EU kar pomeni, da poslovanje z nami poteka izključno preko svetovnega spleta brez klasičnih obiskov fizičnih poslovalnic, kjer velikokrat čakamo v vrsti, delovni čas poslovalnice pa se pokriva z našim službenim urnikom.

Enostavno v roke vzemite računalnik ali eno izmed vaših pametnih naprav, ki jih imamo skorajda vsi pri roki, povežite z internetom in obiščite našo spletno banko kjer boste našli vse potrebne informacije za vaše novo posojilo in boste lahko dostopali tudi do vloge za najem kredita.

Drugod so pogoji za kredit veliko težji

Zator pa so pogoji za kredit pri nas lažji in večini dostopni. Če izpolnjujete pogoje za vaše novo posojilo potem lahko preprosto opravite simulacijo vašega kredita na našem kreditnem kalkulatorju. Vanj vnesite željeni končni znesek ter število mesečnih obrokov v katerih boste posojilo vrnili. Čas vračila posojila je največ 12 mesecev.

V informativnem izračunu vam bomo predstavili koliko denarja boste prejeli na račun, koliko bo znašal mesečni obrok vračila ter kakšni so celotni stroški vašega kredita. Ker z našimi strankami želimo poslovati transparentno vam takoj prikažemo celotne stroške kredita in se tako izognete neprijetnim in dragim dodatnim stroškom, ko ste kredit že najeli.

Pogoji za kredit so po moji meri

Ugotovili ste, da so pogoji za kredit vam dostopni in jih izpolnjujete v celoti. Kaj sedaj? Vzemite v roke vaš pametni telefon in izpolnite vlogo za najem kredita na naši spletni strani. Izpolnjevanje vam bo vzelo zgolj nekaj minut, ker od vas ne zahtevamo nobene dodatne gore papirjev in potrdil. Pri nas ne boste rabili raznih potrdil o zaposlitvi s strani delodajalca, niti notarsko overjenih dokumentov.

Prav tako za najem kredita ne boste potrebovali dodatnega poroka katerega je težko najti. Kot lahko vidite je postopek za najem kredita pri nas izredno hiter in tako lahko do denarja pridete v zelo kratkem času.

Pogoji za kredit ki je dostopen vsem

Če so pogoji za kredit tako enostavni, potem verjetno celoten proces odobritve kredita in nakazila denarja traja zelo dolgo? Pri nas ne! Kot smo že omenili, je celoten postopke od izpolnitve vloge pa vse do nakazila denarja izredno hiter in preprost. Po prejemu vloge vam vaš denar od posojila na vaš bančni račun nakažemo v zgolj 15 minutah pa do največ 24 urah.

Da pa bo lahko naslednje jemanje kredita preko naše banke še lažje, našim rednim strankam omogočamo storitev »SMS kredit«. To pomeni, da vse tiste, ki so kredit pri nas že odplačali, dodamo na prav poseben seznam s katerim vam omogočamo vsak naslednji najem kredita kar preko SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.