Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojila na položnice

Kako do posojila na položnice?

Le zakaj bi vas zanimala posojila na položnice, ko pa je na voljo precej boljša in hitrejša rešitev za vas? Če ne veste o čem govorimo, dovolite, da vam predstavimo spletno mobilno banko. Gre za banko v katero vam ne bo potrebno stopiti niti enkrat, saj bo dobesedno prišla kamorkoli si boste želeli.

Za dostop do omenjene banke boste potrebovali računalnik, tablico, ali pa kar svoj pametni telefon z dostopom do spleta. To pomeni, da boste lahko svoje naročilo kredita oddali od koderkoli se vam bo zahotelo in ob katerikoli uri. Splet dela čudeže, zato smo se mu seveda pridružili tudi mi.

Posojila na položnice ne boste več potrebovali

Če ste doslej svoje finančne zagate reševali s pomočjo posojila na položnice, vam tega odslej ne bo več treba početi. Nič več papirologije, zbiranja dokumentacije in čakanja v vrsti. Mobilna banka je za vas odprta kadarkoli se boste spomnili nanjo in vam bo nudila hitri kredit pod sila ugodnimi pogoji.

To pomeni, da za najem kredita ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, kar pomeni da odpade moledovanje v službi. Prav tako vas ne bomo pošiljali k notarju, saj overitev pogodbe ali kake druge dokumentacije ne bo potrebna. Pa tudi poroka ne boste potrebovali, saj vemo kako težko je danes nekoga prepričati v to.

Hitreje kot posojila na položnice

Za spletne kredite vsekakor velja, da potekajo hitreje kot posojila na položnice. Razlogov za to je kar nekaj, prvi pa tiči v tem, da ne boste zapravljali svojega dragocenega časa za iskanje banke, parkirnega prostora in za stanje v vrsti. Naslednji pa tiči v tem, da kreditno vlogo nemudoma pregledamo in jo odobrimo.

Pred tem pa povejmo še, da za izpolnjevanje in oddajo kreditne vloge ne boste potrebovali več kot le nekaj kratkih minut. To pomeni, da boste do denarja na svojem bančnem računu prišli dejansko v le nekaj minutah. Tako hitro da se kar kadi. In kjer se kadi, tam je tudi ogenj!

Pozabite na posojila na položnice

Nikoli več ne boste pomislili na posojila na položnice. Odslej boste šli po svoj denar kar na mobilno banko, ki se v poplavi vseh bank in posojilnic uvršča v sam vrh EU mobilnega bančništva. Svoje izkušnje smo prenesli na svoj posel in dodatno optimizirali že tako dobro storitev.

Pri izpolnjevanju kreditne vloge ne boste potrebovali velikega kupa dokumentacije, saj boste rabili le osebni dokument in številko bančnega računa. Če ste državljan Republike Slovenije, imate prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne dohodke, potem ste že na pol poti do nakazila na svoj račun. Poslujemo povsem transparentno in brez prikrivanja kakršnihkoli stroškov.

Posojila na položnice so zgodovina

Ker posojila na položnice ne boste več potrebovali, povejmo, da boste odslej vse kar se financiranja tiče, lahko urejali preko spleta. In ne le to, pač pa boste ob najemu svojega naslednjega kredita, deležni še ene hitrejše in modernejše storitve, ki smo jo poimenovali SMS kredit.

To pomeni, da vas bomo po odplačanem prvem kreditu, dodali na seznam potrjenih strank in vam naslednjič omogočili naročilo kredita kar s poslanim SMS sporočilom. In čeprav že danes veljamo za eno najnaprednejših mobilnih bank, se tu še ne mislimo ustaviti. Delamo naprej in se razvijamo z mislijo na to, da bi postali še boljši.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.