Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilnica bank

Kaj je Posojilnica bank?

Ste se za danes že precej naklikali medtem ko ste iskali zase najboljšo ponudbo kreditov? V kolikor vas zanima zgolj Posojilnica bank se boste po več informacij seveda obrniti nanje. Na tem mestu pa vam lahko podamo nekaj informacij o ponudbi kreditov naše mobilne banke. Vas zanima za kakšno ponudbo gre?

Smo ena najboljših mobilnih bank v EU in svojim strankam ponujamo zares izjemno napredno storitev. Gre za najem kredita, ki je realiziran v nekaj minutah in to kar preko spleta. To pomeni, da vam ne bo potrebno narediti niti enega samcatega koraka iz svoje hiše ali stanovanja. Pa to sploh še ni vse.

Je Posojilnica bank podobna vam?

Kot rečeno, vam ne moremo ničesar povedati o Posojilnica bank, lahko pa govorimo o naši ponudbi, ki smo jo pripravili za svoje stranke. Za začetek skočite na našo spletno stran in si oglejte kreditni kalkulator. Z njegovo pomočjo boste lahko izračunali zase najbolj optimalen kredit in preverili tudi zajete stroške.

Teh pred vami seveda ne bomo skrivali saj gradimo naš odnos s strankami na temeljih medsebojnega zaupanja. Tu pa seveda na sceno stopi tudi transparentno delovanje in pošten odnos. Na ta način boste v vsakem trenutku vedeli pri čem se in se seveda tudi lažje odločili ali sprejeti ponudbo ali ne.

Posojilnica bank ni v naši domeni

Nekateri nas sprašujejo ali Posojilnica bank dela na spletu in ali je kaj podobnosti z nami, pa vedno znova ponovimo, da lahko opisujemo zgolj našo storitev. Verjamemo pa, da vas bo prepričala in boste z veseljem nadaljevali postopek najema kredita. Ta poteka na način da preko spleta izpolnite in oddate kreditno vlogo.

V tem primeru boste ob sebi potrebovali le še osebni dokument in številko bančnega računa. Tako je. Od vas ne bomo zahtevali potrdila delodajalca o zaposlitvi, niti ne obiska notarja, ki bi vam overil kakšen dokument. Prav tako pred odobritvijo ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Vse skupaj bo urejeno v nekaj minutah.

Kaj pa če s Posojilnica bank že sodelujem?

V primeru, da na Posojilnica bank že imate v teku kak kredit, ste njihov komitent, ali pa na kakšni drugi banki, to ne bo imelo vpliva na najem kredita pri nas. V naši mobilni banki so namreč dobrodošli komitenti vseh bank, kot tudi tisti, ki že odplačujejo kakšen kredit.

Tak kredit lahko z novim, ki ga boste najeli pri nas, odplačate ali pa zgolj najamete še enega in plačujete oba. Če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki, bo to načeloma kar dovolj. Kredit pri nas lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov, izplačilo pa se izvede nemudoma.

Posojilnica bank kredit lahko tudi odplačate

Če imate v kateri od bank, tudi Posojilnica bank, že posojilo lahko to seveda odplačate in s preostankom plačate, oziroma kupite kar potrebujete. Pri tem vam ne bomo stali na poti, saj od vas ne bomo zahtevali potrdila o nakupu ali računa o plačilu. Z denarjem boste lahko šli tudi na dopust.

Pred najemom kredita se vedno pozanimajte o stroških le tega in bodite prepričani, da ste v varnih rokah. Pri nas seveda to garantiramo in ponosno povemo, da ničesar ne skrivamo v drobnem tisku. Ko boste svoj prvi kredit enkrat odplačali, vam bomo pri naslednjem ponudili še hitrejši dostop do denarja. Imenuje se SMS kredit!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.