Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Skb krediti

Skb krediti niso edini na voljo

Čeprav ste morda komitent te banke in menite, da lahko posežete le za Skb krediti, pa je danes mogoče kredit najeti tudi drugje. Na spletu obstaja prav posebna in zanimiva mobilna banka, ki omogoča prav to. Do kredita so upravičeni vsi s slovenskim državljanstvom, stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi.

Povsem nepomembno je, ali ste komitent te ali one banke in celo to, ali imate kje že najet kredit. Če vam finančna sredstva to omogočajo, lahko pri nas najamete še enega in z njim prosto razpolagate. Lahko odplačate svoj stari kredit, ali pa si kupite kaj lepega in plačujete naprej oba.

Je podobno kot skb krediti?

Če se sprašujete ali gre za podobno storitev kot so skb krediti vam lahko povemo le kako je pri nas videti najem kredita, vi pa se odločite ali vam takšen način ustreza ali ne. Ne dvomimo pa, da vam naša storitev ne bi bila po godu, saj gre za zares enostaven postopek.

Na začetku vas vabimo, da uporabite kreditni kalkulator v katerega vnesete želen znesek kredita in izberete število obrokov. Na voljo vam je do 12 mesečnih obrokov. Potem preverite končni izračun, ob čemer pa povejmo še da bo ta zajemal prav vse stroške in zneske, ki bodo za končno odločitev potrebni.

Hitreje kot skb krediti?

Tudi v tem primeru vas bomo povabili k temu, da si sami ustvarite mnenje. Lahko vam povemo le, da boste za izpolnjevanje kreditne vloge potrebovali zgolj nekaj minut, denar pa vam bomo nakazali navadno že po 15-ih minutah od potrjene vloge, najkasneje pa v roku 24-ih ur. So skb krediti tudi tako hitri?

To boste najbolje vedeli sami, če ste jih že kdaj najemali. Mi raje govorimo zase in pustimo, da rezultati in zadovoljne stranke same povedo kako se jim zdi. Ne dvomimo pa, da boste vsaj tako zadovoljni kot večina naših strank, ki nas z veseljem priporoči tudi svojim sorodnikom in prijateljem.

Dobrodošli tudi z skb krediti

Čeprav morda že imate račun obremenjen z skb krediti, to še ne pomeni, da ne morete dobiti novega. Pri nas kredit odobrimo tudi komitentom drugih bank in takšnim, ki kakšen kredit že odplačujejo. Ne glede na to ali bi kredit zgolj poplačali ali pa najeli novega, so vam pri nas vedno odprta vrata.

No ja, ko smo že pri vratih, povejmo da vam ne bo treba odpirati prav nobenih. Našo banko boste obiskali preko spleta in enako oddali tudi kreditno vlogo. Prav tako pa vas ne bomo pošiljali k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi ali k notarju po kakšno overitev pogodbe.

Skb krediti niso ovira

Kot ste lahko opazili skb krediti niso in ne bodo ovira v primeru, da kredit tam že imate. Enako velja tudi za komitente drugih bank. Pri izpolnjevanju vloge potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa, vlogo pa lahko oddate tudi s pomočjo pametnega mobilnega telefona z dostopom do spleta.

Navdušeni? Še bolj boste, ko boste videli kako zelo hitro in tekoče poteka vse skupaj. Če boste kredit odplačali v zadanih rokih in bi si kdaj v prihodnje zaželeli novega, vam bomo takrat lahko ponudili še hitrejši in bolj enostaven najem kredita. Imenuje se SMS kredit in je opravljen z enim poslanim SMS sporočilom. Na voljo smo vam 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.