Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Spletni kredit

Spletni kredit je priročna alternativa, saj vam ni treba osebno do posojilodajalca, ampak lahko vse uredite prek spleta. Za te namene se lahko uporabijo razna spletna orodja in obrazci, v nekaterih primerih pa lahko spletni kredit uredite tudi po elektronski pošti.

Spletni kredit iz domačega naslanjača

Tako je! Če vam niso prijetna osebna srečanja s posojilodajalcem ali vam preprosto ne ustreza, da bi se odpravili v poslovalnico, lahko vse uredite kar prek spleta. Za spletni hitri kredit uporabite spletna orodja in/ali obrazce, kot jih je pripravil vaš ponudnik spletnega kredita, in vse lahko uredite hitro in učinkovito.

Spletni kredit: do posojila na učinkovitejši način

Poleg tega, da vam ni treba osebno do ponudnika posojil, je lažje tudi to, da vso dokumentacijo predložite kar v elektronski obliki. Pazite le, da pri tem sledite vsem ustreznim varnostnim ukrepom in uporabljate izključno varna spletna orodja. Ne nasedajte preštevilnim ponudnikom na spletu in se ne odločajte za spletni kredit pri nepreverjenih ponudnikih.

Varni na spletu in spletni kredit

Na spletu ravnate varno in preudarno, če se za na primer spletni kredit odločate pri ponudniku, katerega podatke lahko razberete neposredno na spletišču, če lahko podatke tudi preverite na spletu, da so torej navedeni na zaupanja vrednih spletnih straneh ter če so podatki točni in resnični. Če na spletišču niso navedeni nobeni kontaktni podatki ali bi morali za te podatke morebiti plačati ali pa če bi morali v zameno, da dobite kontaktne podatke, navesti svoje podatke ali predložiti kateri koli dokument (ali sken dokumenta), naj vam bo to v opozorilo, da nekdo na tej spletni strani nima pravih namenov. Tako stran raje zaprite in ne navajajte nobenih svojih podatkov.

Spletni kredit za lažjo pot do pomoči

Spletni kredit vam torej omogoča poenostavitev postopkov, poleg tega lahko postopke opravite hitreje in učinkoviteje. Za vso komunikacijo s ponudnikom posojila lahko uporabite običajne komunikacijske kanale: posojilodajalcu lahko pišete na elektronski naslov, ga pokličete po telefonu ali po potrebi kaj pošljete po telefaksu. Svetujemo pa previdnost: bodite preudarni do tega, kaj pošiljate komu.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.