Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanjski kredit

Potrebujete stanovanjski kredit ali kak manjši znesek?

V primeru, da se odločate za neko vrsto posojila ali kredita, se med vsemi možnimi opcijami znajde tudi stanovanjski kredit. Pri tej vrsti kredita gre seveda za visoke zneske in tudi precej stroge zahteve za njegovo pridobitev. Navadno je potrebno tudi konkretno predplačilo, ali pa celo zastavitev nepremičnine, ki jo kupujete.

V primeru, da bi bil stanovanjski hitri kredit vsekakor nepotreben za vas, pa se lahko za manjše vsote obrnete tudi po drugih opcijah. Ena izmed teh so tako imenovani hitri krediti in posojila, ki vam omogočijo, da premostite določene težave, ali pa si zgolj polepšate življenje in poskrbite za nekaj več udobja.

Stanovanjski kredit že imam, potrebujem pa še nekaj malega zraven

V tem primeru boste še kako veseli, da obstajamo. Seveda se lahko pripeti situacija, ko nekdo najame stanovanjski kredit za nakup stanovanja ali hiše, potem pa ugotovi, da mu je zmanjkalo nekaj malega za dodatno opremo, morda za kuhinjo, zofo, ali pa denimo televizor.

Takrat boste odklikali na našo stran in se prepričali, da smo verjeno najboljša opcija na trgu za rešitev te težave. Se sprašujete zakaj? Enostavno zato ker smo hitri, dosegljivi 24 ur na dan vse dni v letu, in ker naša posojila sedejo na tekoči račun že 15 minut po uspešno oddani in potrjeni vlogi za posojilo. Nismo kar tako v samem vrhu mobilnega bančništva v EU.

Čeprav že imam stanovanjski kredit?

Tako je. Čeprav vam v tem primeru morda zaprejo svoja vrata različne banke in tudi posojilnice, so ta za vas pri nas vedno na stežaj odprta. In ne le to, da ste pri nas vedno dobrodošli, z vami bomo ravnali kot s kraljem ali kraljico. Ne bo vam potrebno niti od doma, do posojila pri nas lahko namreč pridete kar v copatih.

Res je! V copatih, ali pa udobno zleknjeni v najljubši naslanjač, pred katerim vam manjka zgolj še velika televizija, mizica in nekaj malega dekoracije. Nas ne zanima ali že imate stanovanjski kredit, le to, da imate prilive s katerimi boste zmogli odplačati najeto posojilo.

Stanovanjski kredit odplačujem na veliko obrokov

Ni problema. Pri nas boste imeli za odplačilo posojila na voljo do 12 obrokov, ne glede na to koliko obrokov imate še odprtih za stanovanjski kredit. Postopek pridobitve posojila pri nas je tako enostaven, da je bolj enostaven zares težko. Potrebujete zgolj mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik in povezavo do spleta.

Potem odklikate na našo spletno stran in uporabite aplikacijo s kreditnim kalkulatorjem, ki vam transparentno prikaže vse stroške glede na izbrano višino posojila in število obrokov za odplačilo. Se sliši prelepo, da bi bilo res? Pa še lepše bo.

Stanovanjski kredit terja ogromno dokumentov, naše posojilo pač ne

Če ste vajeni, da ste morali za svoj stanovanjski kredit nabrati celo goro dokumentov in potrdil, jih overiti pri notarju, morda še kaj zastaviti, prositi delodajalca, da vam izpolni vse potrebno, lahko za najem posojila pri nas na vse to lepo pozabite.

V tem primeru boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor želite, da vam nakažemo denar, ki ga boste porabili za novo televizijo, kavč, omaro, morda pa za električni skiro ali kaj povsem drugega. Nas namreč ne zanima za kaj boste potrošili svoj denar. To je vaša odločitev in pravica!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.