Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Summit kredit

Ali je summit kredit ovira za najem novega?

Ste v preteklosti že vzeli summit kredit in ga še vedno odplačujete, pa kljub temu potrebujete nekaj denarja in vas drugod to ovira pri najemu novega posojila? Pri naši banki noben star kredit ni ovira pri najemu novega hitrega gotovinskega posojila pod ugodnimi pogoji.

Hitri gotovinski kredit pri naši banki je povsem preprosto najeti kar od doma. Naša banka je namreč ena izmed vodilnih mobilnih bank na področju EU in vam zagotavlja celotno izvajanje bančnih storitev, ki so na voljo kar preko interneta. Tako se lahko končno znebite skrbi kako pravočasno ujeti odprto bančno poslovalnico, ki skoraj vedno obratuje le kadar ste v službi.

Kako lahko poplačam summit kredit?

Vaš stari summit kredit lahko tudi poplačate z našim hitrim gotovinskim kreditom. Z našim posojilom namreč lahko počnete kar vas je volja. Mi namreč ne pogojujemo odobritve z vašim izkazovanjem namembnosti porabe črpanega denarja. Tako lahko vaš na novo pridobljen denar porabite za pokrivanje starega in neugodnega kredita ali pa si privoščite počitnice, nov televizor ali pa prenovite vaš dom.

Denar na vaš račun po prejemu vloge nakažemo v zgolj 15 minutah oziroma nikoli na nakazilo ne boste čakali več kakor 24 ur. Da lahko zagotovimo tako kratek čas do nakazila denarja je pomembno to, da ne zahtevamo nobenih dokazil o zaposlitvi, ne preverjamo kreditne sposobnosti in ne zahtevamo poroka.

Pogoji za summit kredit

Če ne dosegate vseh pogojev za summit kredit, ki ste ga hoteli najeti, potem preverite še našo ponudbo. Pri nas za najemnike kredita nismo postavili visokih zahtev, ki jih veliko ljudi ne dosega in tako ne more priti do nujno potrebnega posojila. Pri naši banki se zavedamo, da vsak od nas pride v situacijo, ko nujno potrebuje malce večjo vsoto denarja.

Za dosego naših pogojev boste potrebovali zgolj naslednje. Imeti morate prijavljeno stalno bivališče v Republiki Sloveniji, enega izmed uradnih dokumentov za identifikacijo ter seveda odprt bančni račun kamor vam po zaključenem postopku nakažemo vaš denar, ki ga lahko nemudoma dvignete z računa.

Kreditni kalkulator za summit kredit

Ste že preizkusili kreditni kalkulator za summit kredit pa vas zanima tudi informativni izračun katerega izmed ostalih ponudnikov posojil? Tudi naša banka ima povsem svoj kreditni kalkulator kateri je enostaven za uporabo. Z njim lahko v kratkem času preverite kakšne so vaše možnosti za kredit, koliko bi vas prišel vaš mesečni obrok za odplačilo kredita in kakšen je končni znesek.

Na izbiro imate različno število obrokov. Z njimi lahko poljubno izbirate v koliko mesecih želite kredit vrniti, največje število obrokov pa je 12. V kalkulator vpišete število obrokov ter znesek kredita in dobite popolnoma transparenten informativni izračun, ki vključuje celotne stroške kredita.

Vloga za summit kredit

Kako je z oddajo vloge za summit kredit tu ne boste izvedeli, boste pa izvedeli vse o oddaji vloge za hitri gotovinski kredit naše mobilne banke. Celoten postopek poteka izključno preko vaših pametnih mobilnih naprav ali računalnika. Zato lahko vašo vlogo izpolnite kar od doma ali pa na poti v služno z javnim prevozom. Izpolnjevanje vloge traja zgolj nekaj minut.

Da bo najem hitrega gotovinskega kredita naslednjič za vas še lažje pa vas po odplačilu prvega kredita nemudoma dodamo na naš poseben seznam rednih strank. S tem vam omogočimo storitev »SMS kredit« s katero lahko najamete novo posojilo kar preko sms sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.