Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Ugoden kredit

Kje dobiti ugoden kredit?

Se sprašujete kje dobiti ugoden kredit in ste preverili že ogromno ponudb? Če želite prejeti čisto novo in ugodno ponudbo za hitri gotovinski kredit vas vabimo, da obiščete našo spletno banko in preverite kakšen kredit potrebujete. Verjamemo v to, da bo ustrezal vsem vaših zahtevam in bo pomagal izpolniti vse vaše potrebe.

Naša banka je ena izmed vodilnih bank na področju EU, ki posluje preko spleta. Tako želimo strankam predvsem poenostaviti najem kredita in pohitriti postopek pridobivanja posojila. Veliko novih strank je k nam prišlo po priporočilu svojih prijateljev ali sorodnikov in večina izmed njih se tudi redno vrača k nam po posojilo, ko ga potrebujejo.

Vloga za ugoden kredit

Če ste se odločili za našo ponudbo in boste najeli svoj ugoden kredit, potem vam lahko povemo, da svojo vlogo izpolnite kar preko spleta. Potrebujete zgolj eno izmed svojih pametnih mobilnih naprav in zaprosite za kredit kar od doma, službe ali ko ste na poti. Izpolnjevanje vam bo vzelo le nekaj minut in ko vlogo sprejmemo se potrudimo čimprej nakazati vaš denar.

Vaš bančni račun bo lahko bolj poln že po 15 minutah, za nakazilo pa nikoli ne potrebujemo več kot 24 ur. Kot lahko vidite boste kmalu lahko izpolnili svoje želje in si privoščili stvari katerih si brez večje količine denarja po navadi ne privoščimo.

Kakšni so stroški za ugoden kredit?

Ste že kdaj vzeli ugoden kredit pa ste na koncu spoznali, da so bili stroški preveliki? Pri nas se vam to ne more zgoditi. Z našim kreditnim kalkulatorjem lahko namreč preverite vse stroške katere boste imeli z najemom kredita pri nas. Vse to zato, ker stojimo za transparentnostjo poslovanja z našimi cenjenimi strankami.

Pa še to! Kar zastonj pa vam bomo po odplačanem vsaj enem kreditu, ki je najet pri naši banki, vklopili še našo dodatno storitev, ki se imenuje »SMS kredit«. To pomeni, da vas takoj dodamo na naš poseben seznam in vam naslednji najem kredita omogočimo še enostavneje in hitreje.

Papirologija za ugoden kredit

V večini ostalih bank za ugoden kredit potrebujete dostaviti tudi ogromno količino potrdil in dokumentov. Pri nas smo želeli najem kredita čimbolj poenostaviti, zato vam na primer ne bo potrebno podati nobenega potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, ne bo potrebno imeti notarskega podpisa, ne potrebujete poroka prav tako pa ne preverjamo kreditne sposobnosti.

Za najem kredita pri naši banki potrebujete zgolj državljanstvo Republike Slovenije, stalninaslov in redne mesečne prilive na račun, kamor boste po končanem postopku prejeli vaš denar. Tako vam lahko zagotovimo, da celoten postopek najema kredita, od oddaje vloge do nakazila denarja na vaš račun poteka neprimerno hitreje kakor drugod.

Potrebujem ugoden kredit za novo spalnico

Če vam naš ugoden kredit ustreza in ste se odločili vzeti posojilo, naj vam povemo, da vam odobritev kredita ne bomo pogojevali z dokazili o nakupu. Vaš denar lahko porabite za katerokoli stvar ga potrebujete pa naj bo to nova spalnica z udobno posteljo, polog za vaš novi avto, nakup novega računalnika ali pa zgolj za poplačilo starega kredita z dragimi obrestmi.

Kredit lahko najamete z rokom odplačila v obdobju do 12 mesecev. Tako vam damo možnost popolnoma vaše izbire višine mesečnega obroka in dolžino trajanja vračanja posojila. Z našo pomočjo lahko sedaj uresničite vse želje, ki so bile morda do sedaj finančno nedosegljive.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.