Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Zasebna posojila

Kaj so zasebna posojila?

Vas čas prehiteva po levi in desni, stroški pa se kopičijo in se ne zmenijo za to, da je vaša plača še vedno enaka? Potem zagotovo pomislite tudi na kredite in zasebna posojila. Ampak kaj to sploh so? Naj takoj povemo, da vam zasebno financiranje odsvetujemo, razen v primeru, ko gre za družinske člane, ali znance.

Sicer raje poglejte za kakšen dober kredit pod ugodnimi pogoji, zaradi katerega v prihodnosti ne boste imeli težav. Pomembno je le redno plačevanje obveznosti, naročilo pa denimo v naši banki ne vzame več kot le nekaj minut prostega časa. Vas zanima kaj ponujamo? Berite dalje!

Pozabite na zasebna posojila

Raje kot zasebna posojila, obiščite našo spletno banko in preverite izjemno ponudbo hitrih kreditov, ki jih lahko naročite kar preko spleta. Pri tem boste potrebovali le računalnik, tablico, ali pa svoj pametni mobilni telefon. Brez kakšnega večjega tehničnega znanja boste enostavno opravili tudi izračun kredita.

Na naši spletni strani vam je namreč na voljo kreditni kalkulator s katerim si boste enostavno izračunali kredit po lastnih željah. Vnesti boste morali le končni znesek in izbrati število obrokov za vračilo. Končni izračun bo zajemal tudi vse stroške kredita. Kaj pa dokumentacija? Nič posebnega, samo osebni dokument in številka bančnega računa bosta povsem dovolj.

So zasebna posojila draga?

Na vprašanje ali so zasebna posojila draga vam lahko najhitreje odgovorijo tisti, ki so jih že najemali. Kar nekaj takšnih boste srečali, ki so imeli na koncu težave in jih je posojilo stalo precej več kot so mislili. Pri nas boste s stroški ves čas na tekočem, saj poslujemo transparentno in ničesar ne skrivamo v drobnem tisku.

Prav tako od vas ne bomo zahtevali, da bi karkoli potrjevali pri notarju, ali pa hodili v službo po potrdilo o zaposlitvi. Niti poroka ne boste potrebovali. Pa ne le to. Pred odobritvijo kredita ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti zato boste do denarja prišli izjemno hitro.

Zasebna posojila so na roke

Navadno je tako, da zasebna posojila pomenijo tudi poslovanje “na roke”. To pomeni, da ne bo nikakršnih dokazil o tem koliko denarja ste si izposodili, niti koliko ga boste morali vrniti. Pri nas teh težav ne boste imeli, saj vam bo vse potrebno prikazal že kreditni izračun.

Sodimo med najboljše mobilne banke v EU, zato nas še posebej veseli, da to prepoznavajo tudi naše stranke, ki nas z veseljem priporočijo svojim sorodnikom, sodelavcem in prijateljem. Trudimo se biti najboljši in to vedno vežemo tudi na kvaliteto in hitrost storitve, ki jo ponujamo. Za kredit pri nas, ne boste rabili hoditi nikamor.

Zasebna posojila niso preko spleta

V primeru ko gre za zasebna posojila, je jasno, da je potreben osebni stik. Pri nas boste kredit v nekaj minutah najeli preko spleta, denar pa vam bomo navadno nakazali že po 15-ih minutah od prejete in potrjene kreditne vloge. Včasih lahko traja nekoliko dlje, a ne več kot 24 ur.

Če želite transparenten kredit, brez pretiranih pogojev in veliko dokumentacije in brez preverjanja kreditne sposobnosti, potem smo vsekakor pravi naslov za vas. Kliknite na našo stran in sledite navodilom, ki vas bodo korak za korakom pripeljala do tistega zadnjega. Izplačilo kredita na vaš bančni račun. Ne rabite biti komitent naše banke.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.