Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

A banka kredit

Potrebujete nekaj denarja a banka kredit ne odobri?

Kaj storiti, če se človek znajde v finančnih težavah, a banka kredit ne želi odobriti? Morda niti niste v težavah in bi radi zgolj presenetili partnerja s čim lepim, morda odpotovali kam v tople kraje. Banke za te reči nimajo posluha in jih zanima zgolj vaša kreditna sposobnost. Kaj pa če te ni?

K sreči na spletu zdaj najdete prav posebno mobilno banko, pri kateri je skorajda vse mogoče in uresničljivo. Zakaj na spletu? Ker je bolj enostavno in najhitreje. Za najem kredita preko spleta ne boste potrebovali tednov ali dni, pač pa nekaj minut. Vse skupaj pa se prične in konča s klikom.

Imate redno plačo a banka kredit še vedno ne odobri?

Morda izpolnjujete pogoje kot so; slovensko državljanstvo, stalno prebivališče, redni mesečni prilivi, a banka kredit še vedno ne odobri? Pri nas ga bomo, saj izpolnjujete vse potrebne in zahtevane pogoje. Mi namreč ne zahtevamo niti potrdila o zaposlitvi, notarske overitve ali poroka. Še več. Prav tako ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Poslujemo transparentno, spoštujemo zakon, denar nakažemo zgolj z računa na račun in ne na roke. Pri nas boste vsekakor v dobrih rokah, kar vam lahko potrdi že nešteto zadovoljnih strank, ki se večkrat vrnejo nazaj. Sodimo med najboljše mobilne banke v EU in smo ta to izjemno ponosni.

Vsi pogoji izpolnjeni a banka kredit pogojuje s poroštvom?

Če ste se znašli v situaciji, ko ste izpolnili vse zahtevane pogoje, a banka kredit nadalje pogojuje še s kakšnim poroštvom, ste verjetno precej nezadovoljni. Le zakaj bi morali ob svoji plači zastaviti še avto, ali pa morda celo nepremičnino? Pri nas vam tega ne bo treba.

Za začetek vsekakor obiščite našo mobilno banko, ki jo najdete na spletu. Tam so vam naša vrata odprta 24 ur na dan, pričakal pa vas bo tudi naš izjemen kreditni kalkulator, ki vam bo pomagal olajšati odločitev. Vanj boste vnesli želen znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov po želji in preverili končni izračun.

Imate drugje posojilo v teku a banka kredit ne želi podaljšati?

Če imate morda kje že v teku kakšno posojilo in si želite še nekaj denarja, a banka kredit ne želi obnoviti, vsekakor pridite k nam. Pri nas boste najeli kredit s katerim boste potem starega odplačali, ostalo pa vam bo še nekaj denarja za tisto kar potrebujete. V resnici pa lahko enostavno odplačujete oba kredita, če to seveda zmorete.

Kredit pri nas odobrimo ekspresno hitro. Potem ko boste v nekaj minutah izpolnili in oddali kreditno vlogo, bomo denar nakazali navadno že po 15-ih minutah od potrditve vloge s strani naše finančne službe. Denar imate lahko tako na računu že danes ali najkasneje jutri.

Želite obnoviti staro posojilo a banka kredit upošteva v vaše breme?

Četudi ste morda želeli samo podaljšati kredit, pa vam to morda ni uspelo, ker vam je banka za znesek kredita zmanjšala kreditno sposobnost. Če potrebujete denar takoj a banka kredit ne odobri, se vsekakor obrnite na nas in skupaj bomo rešili težave. Kredit pri nas boste dobili hitro in ga hitro tudi odplačali.

Ne bomo vam pogojevali kje lahko denar zapravite saj od vas ne bomo zahtevali nikakršnih dokazil o nakupu ali računov o plačilu. Enostavno se sprostite in uredite tisto kar morate. Lahko pa se zgolj podate na kakšno lepo potovanje in za nekaj časa pozabite na vse skrbi tega sveta.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.