Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Abanka hitri kredit

Vam nagaja Abanka hitri kredit?

Če ste se znašli v situaciji, ko bi radi najeli kredit pa vam pri tem nagaja kateri od že obstoječih, morda Abanka hitri kredit, lahko rešitev poiščete pri nas. Naša mobilna banka na spletu je dostopna vsem, ne glede na to ali že kak kredit odplačujete in bi najeli še enega.

Prav tako je popolnoma vseeno katere banke komitent ste. Če ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi, bo to za nas povsem dovolj. Kredit odobrimo tudi potrošnikom, ki enega že imajo, ali pa bi ga želeli morda poplačati in najeti novega pri nas. Vsekakor preverite našo ponudbo!

Abanka hitri kredit ne bo ovira

Kot ste opazili, vas vaš Abanka hitri kredit ne bo oviral pri pridobitvi novega pri nas. Do koliko denarja lahko pridete pa je popolnoma odvisno od vaših želja in tudi zmožnosti. Nikomur ni namreč v interesu, da bi sklenili sodelovanje katerega bi kasneje težko izpolnjevali. Če vam vaše finančno stanje to omogoča, pa ne vidimo težav.

In ne le to. Ponujamo vam hitri kredit pod pogoji, ki so zares minimalni in sprejemljivi praktično za vsakogar. Da bi bili hitri krediti res hitri, pa smo poskrbeli na več načinov, o katerih vam bomo več zaupali nekoliko kasneje. Vsekakor vam ne bo žal, če boste skočili na spletno stran naše banke.

Abanka hitri kredit lahko nadgradite

Če bi želeli zgolj nekaj več denarja in ob tem na nek način nadgraditi Abanka hitri kredit, ste na pravem naslovu. Kar pa se hitrosti realizacije tiče, pa vam lahko zagotovimo, da bo postopek končan tako hitro, da boste kar težko verjeli. Za to smo poskrbeli s profesionalno optimizacijo naših storitev.

Prvi korak do super hitrosti je seveda selitev poslovanja na splet. To nam omogoča, da mi pridemo do stranke in ne obratno. Tako vam je prihranjena pot, iskanje banke, naročanje in čakanje na obravnavo. Ob tem pa smo tako zelo poenostavili še pogoje za pridobitev kredita, da vam v resnici sploh ne bo treba stopiti iz stanovanja.

Abanka hitri kredit sem dobil res hitro

Verjamemo da ste Abanka hitri kredit uredili hitro, lahko pa rečemo da ne dvomimo, da boste navdušeni nad našo hitrostjo. Poleg prej zapisanega, povejmo da od vas ne bomo zahtevali potrdila delodajalca o zaposlitvi, kar pomeni, da vam ne bo treba v kadrovsko in čakati še na te dokumente.

Prav tako vas ne bomo pošiljali k notarju, kjer bi zapravili še nekaj svojega dragocenega časa in denarja. Kako je vse to mogoče, se sprašujete? Zato, ker od vas pri oddaji kreditne vloge potrebujemo zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Vlogo boste izpolnili in oddali s pomočjo računalnika ali pametnega telefona.

Abanka hitri kredit ne bo več v mislih

Ko boste v nekaj minutah izpolnili in oddali vlogo, vaš Abanka hitri kredit ne bo več tako spredaj v vaših mislih. Nenadoma boste sprožili ultra hiter postopek pridobivanja kredita, kar se bo odrazilo v tem, da boste imeli navadno že po 15-ih minutah od potrditve vloge, denar nakazan na račun.

Včasih traja nekoliko dlje, odvisno od situacije in primera, a nikoli več kot 24 ur. Smo mobilna banka, ki se uvršča v sam vrh EU tovrstnih storitev, poslujemo transparentno in pošteno, naše stranke pa so navadno vse po vrsti tako navdušene nad našo storitvijo, da nas priporočijo tudi svojim sorodnikom, sodelavcem in prijateljem. Dobrodošli 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.