Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Abanka izračun kredita

Abanka izračun kredita mi ne ustreza povsem

Če ste v fazi iskanja kredita, ste verjetno že obrnili »na glavo« vse banke in ponudnike posojil v Sloveniji. Med vsemi ste naredili nekaj kalkulacij, pridobili nlb, skb, ali pa abanka izračun kredita, sedaj pa tehtate in razmišljate za katerega bi se bilo najbolje odločiti.

Ne glede na to, da vam morda abanka izračun kredita ne pokaže povsem takšne končne številke kot bi si želeli, se lahko oglasite še pri nas. Čeprav že imate kredit drugje, lahko pri nas vseeno oddate vlogo za hitri kredit in morebiti dopolnite manjkajoči znesek od drugod.

Abanka izračun kredita dobim na Abanki, kje pa vašega?

Kot rečeno, lahko obiščete tudi nas in to storite kar od doma. Vse kar boste za oddajo vloge za kredit potrebovali pa v nadaljevanju. Za začetek povejmo, da vam ne bo treba niti od doma! Če ste šli morda za abanka izračun kredita, na njihovo banko, pa pri nas to lahko opravite preko spleta.

Na tej spletni strani vam bo na voljo tudi naš izjemen kreditni kalkulator, ki vam bo v trenutku izračunal vse potrebne stroške in vam jasno predstavil končni znesek. Tega sicer izberete na začetku, dodate število mesečnih obrokov (do 12) v katerih želite kredit izplačati in kreditni kalkulator bo poskrbel za to, da boste imeli pred seboj vse potrebne podatke.

Bo vaš izračun podoben kot abanka izračun kredita?

Tega ne vemo, saj ne moremo vedeti kakšen znesek je upošteval abanka izračun kredita. Kar lahko zatrdimo pa je naslednje. Pri nas boste vlogo oddali kar od doma s pomočjo pametnega telefona, tabličnega ali običajnega računalnika, poleg pa boste potrebovali minimalno dokumentacije.

Od vas bomo zahtevali zgolj osebni dokument in številko vašega bančnega računa. Prav ste prebrali. Nobenih potrdil delodajalca in bančnih izpiskov, kot tudi ne potrjevanja pri notarju. Nismo zaman ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU, na kar smo seveda zelo ponosni.

Bom iz vašega izračuna videl stroške kot pri abanka izračun kredita?

Ker delujemo transparentno in pošteno, vam bomo ob samem postopku oddaje vloge ves čas prikazovali vse zajete stroške. Nikoli se ne skrivamo za drobnim tiskom zato lahko trdimo, da boste na našem izračunu vse videli vsaj tako transparentno kot vam to prikaže abanka izračun kredita. Torej, preden boste oddali svojo vlogo za kredit, boste vsekakor v popolnosti seznanjeni z vsemi potrebnimi informacijami.

Čeprav vas je morda kje drugje zaradi kredita že bolela glava, se vam to v našem primeru ne bo zgodilo. Še posebej zaradi zelo preglednega postopka in izrazito malo potrebne dokumentacije, ki jo potrebujete za najem kredita pri nas.

Abanka izračun kredita je bil narejen precej hitro

Hitrost je naše drugo ime, saj poleg tega, da se izračun kredita pripravlja kar sproti medtem, ko oddajate vlogo za kredit na naši spletni strani, smo hitri še na enem drugem področju. In to je seveda za vas morda še celo bolj pomembno kot karkoli drugega.

Denar na vašem računu! Denar vam bomo nakazali namreč že v 15-ih minutah po tistem, ko boste uspešno oddali vlogo in bo ta v naši računski službi potrjena. Hitreje pa skorajda že ne gre, je tako?

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.