Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Akreditiv

Vas zanima kaj je akreditiv?

Akreditiv je neke vrste bančna garancija. Ima lahko veliko pomenov, največkrat pa ga boste zasledili v kombinaciji z besedo “dokumentarni”. Ker pa smo mobilna banka, ki od svojih strank ne zahteva nikakršne garancije, lahko ta del kar preskočimo in preidemo na bolj zanimiv del, ki se imenuje najem hitrega kredita.

Pri nas je to sila enostaven postopek, zato pozabite na vse pretekle izkušnje, ki ste jih morda imeli z drugimi bankami. Od vas ne bomo zahtevali kupa dokumentacije, kot tudi ne, da bi stali v vrsti in čakali da vas pokličemo. Naša banka pride kar k vam kjerkoli ste. Domov, v službo ali pa na avtobus.

Akreditiv pri nas ni potreben

Kot smo predhodno omenili v uvodu, za najem kredita pri nas akreditiv ne bo potreben. Vse kar boste v resnici potrebovali je nekaj minut vašega časa, osebni dokument in številka bančnega računa. Vlogo pa boste lahko oddali kar s pomočjo računalnika, tablice, ali pa kar preko pametnega mobilnega telefona.

Dovolj bo da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi. Kreditno vlogo boste oddali kar preko spleta, izpolnjevanje pa vam ne bo vzelo več kot le nekaj minut. Pri izpolnjevanju boste od dokumentov potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redne mesečne prihodke. Povsem enostavno kajne?

Akreditiv je sicer namenjen obema strankama

Morda še nekaj besed o tem kaj je akreditiv. Gre za zavarovanje obeh strank v trgovinskem postopku. Torej kupca in dobavitelja. Pri nas to kot rečeno ne bo potrebno, tako kot vas ne bomo pošiljali niti k notarju na overitev kreditne pogodbe. In ne le to.

Od vas ne bomo zahtevali niti potrdila vašega delodajalca, kot tudi ne tega, da bi si morali poiskati kakšnega poroka. Pa omenimo še eno veliko prednost najema kredita v naši mobilni banki. Tega verjetno niste vajeni, a vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali. Vse našteto vodi do super hitre realizacije kredita, ki se lahko še danes znajde na vašem računu.

Pozabite na akreditiv

Zdaj je čas, da pozabite na akreditiv in se posvetite najemu kredita preko spleta. Kot rečeno, lahko celoten postopek opravite celo s pomočjo pametnega telefona, ki ima dostopa do spleta. Sedite v parku? Tudi tako bo šlo. Vzelo vam bo le nekaj kratkih minut in denar bo na računu morda še preden pridete do doma.

Nakazilo namreč opravimo navadno že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge, v posameznih primerih pa morda traja nekoliko dlje, a nikakor ne več kot 24 ur. Na ta način boste do denarja prišli tako zelo hitro, da boste v trenutku pozabili na vse vaše skrbi ali morebitne neplačane račune.

Bančna garancija in akreditiv nista isto

Povejmo samo še, da akreditiv in bančna garancija nista eno in isto, sta si pa podobna. Ker pa v primeru najema kredita pri nas ne boste potrebovali ne enega ne drugega, pozabimo na to. Omenimo, da smo vam preko spleta na voljo kar 24 ur na dan, zato lahko vlogo oddate kadarkoli se odločite za ta korak.

Pred oddajo pa vsekakor preverite še izračun kredita, pri čemer si lahko pomagate z našim kreditnim kalkulatorjem. Vnesite samo znesek kredita ki ga potrebujete in izberite število mesečnih obrokov za odplačilo. Na voljo jih imate 12. Zdaj verjetno razumete zakaj nas uvrščajo v sam vrh EU mobilnih bank.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.