Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Avtomobilski kredit

Kam po avtomobilski kredit?

Očitno je napočil trenutek, ko je potrebno kupiti avtomobil. Ali prvega, ali pa zamenjati starega, sploh ne igra nobene vloge. Pomembno je dejstvo, da gre za kar zajeten nakup. In če na razpolago ni denarja, je v mislih hitro avtomobilski kredit. Potem se prične iskanje najbolj ugodnega in takšnega, po katerem sploh lahko sežemo.

In prav nobene potrebe ni, da bi se preveč omejevali. Zakaj pa ne bi najeli enostaven hitri kredit preko spleta in tako razblinili vse dvome in skrbi? Da, tudi takšen kredit obstaja in ponuja ga naša mobilna banka na spletu. Sodimo med najboljše v EU, zato ste lahko povsem prepričani, da vas čaka zelo pozitivna izkušnja.

Avtomobilski kredit kar preko spleta!

Pozabite na obiskovanje bank in zoprno čakanje v vrsti. Potem pa morda še na slabe novice, ki vam jih sporoči vaš bančni svetovalec. Raje se po avtomobilski kredit odpravite na splet. Brez obiska banke in brez nadležne komunikacije, ter iskanje kopice potrebnih dokumentov. V naši mobilni banki lahko na vse to kar pozabite.

Za obisk naše banke boste namreč potrebovali samo računalnik, ali pametni mobilni telefon, ter dostop do spleta. Tako nas boste obiskali. Potem boste preverili našo ponudbo in takoj pričeli z izpolnjevanjem kreditne vloge. Se sprašujete, kaj pa dokumentacija? Nič posebnega. Samo osebni dokument in številka bančnega računa bosta dovolj.

Avtomobilski kredit z malo dokumentacije

Če iščete avtomobilski kredit za katerega ne bi potrebovali veliko papirologije, potem ste na pravem mestu. Ne bomo vas pošiljali k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, niti ne k notarju na kakšno overitev. Prav tako vam ne bo potrebno prositi sorodnikov ali znancev, da bi bili vaš porok pri najemu.

Če ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi prihodki, bo to za nas povsem dovolj. Le zakaj ne bi bil najem kredita za spremembo enostavna in pozitivna izkušnja. In ko smo že pri dokumentih in pogojih, ki jih morate izpolnjevati, dodajmo še, da prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Avtomobilski kredit po vaši meri

Ko rečemo, da je avtomobilski kredit po vaši meri, ciljamo na naš kreditni kalkulator s pomočjo katerega si lahko izračunate svoj optimalen kredit. To pomeni, da boste z nekaj kliki vnesli želen znesek kredita, ter izbrali število obrokov v katerih bi radi kredit odplačali. Na voljo je 12 mesečno odplačevanje.

Ko boste z izračunom enkrat zadovoljni, sledi nadaljevanje. V le nekaj minutah boste izpolnili kreditno vlogo preko spleta in jo tudi oddali. Potem bo prišla v roke naši finančni službi, ki bo preverila ali je vse tako kot mora biti. Na koncu bo vloga z naše strani potrjena in prejeli boste nakazilo.

Avtomobilski kredit tako zelo enostavno

Ko človek išče ugoden avtomobilski kredit, raziskuje in primerja. Ko boste enkrat v naši mobilni banki, raziskovanje ne bo več potrebno, saj boste našli kredit po svoji meri, ki bo tudi sila enostaven. Obiščete nas lahko 24 ur na dan, ob tem pa vam denar po potrjeni vlogi nakažemo navadno že po 15-ih minutah.

Občasno lahko traja nekaj dlje, a ne več kot 24 ur. Na ta način boste prišli do denarja za avtomobil, ali karkoli drugega še v istem dnevu. Delujemo nadvse transparentno in smo ponosni na pohvale in priporočila naših kreditojemalcev. Postanite eden zadovoljnih uporabnikov in se že jutri zapeljite z novim avtomobilom.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.