Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Delavska hranilnica kredit

Delavska hranilnica kredit in nova rešitev

Če ste eden tistih, ki so najeli kredit pri svoji banki in kasneje spoznali, da jim manjka še nekaj malega denarja, da bi realizirali vse zastavljeno, ste se znašli v dilemi kaj sedaj. Morda vam je v oko padla delavska hranilnica kredit pa ste najeli že pred meseci. Potrebujete še en kredit?

Čeprav ste morda menili, da to ni več mogoče, pa boste lahko dodaten kredit najeli pri nas. Smo mobilna banka, ki jo najdete na spletu. Pa ne le najdete. Tudi vse potrebno za kredit lahko opravite preko spleta. Kar od doma, ali pa iz pisarne s pomočjo računalnika, ali pametnega telefona.

Delavska hranilnica kredit ponuja pod dobrimi pogoji

Verjamemo da vam je delavska hranilnica kredit ponudila pod ugodnimi pogoji, vsekakor pa se boste razveselili tudi naših. Čeprav tam kredit že odplačujete, boste lahko v naši mobilni banki najeli novega. Seveda odvisno od višine mesečnih prilivov, a vsekakor dovolj, da boste rešili vse tisto kar imate v mislih.

Kredit boste lahko odplačevali na do 12 mesečnih obrokov. Pred najemom pa seveda uporabili tudi kreditni kalkulator s katerim si boste lahko izračunali vse potrebne številke. In brez skrbi. Ničesar vam ne bomo prikrili, saj verjamemo, da je bistvo našega poslanstva prav transparentnost.

Delavska hranilnica kredit in najem drugje

Kot rečeno, če vas je pred časom prepričala delavska hranilnica hitri kredit lahko še vedno najamete tudi drugje. Imeli smo veliko povpraševanja na to temo, saj so posojilojemalci mislili, da je to zaključena zgodba. Naš odgovor jih vedno znova razveseli, saj lahko tako odplačujejo dva kredita, ali pa enega odplačajo in jim ostane samo drugi pa še nekaj denarja zraven.

Pri nas so dobrodošli tudi komitenti drugih bank, ki si želijo do denarja priti v enem dnevu. Torej v 24-ih urah od oddaje vloge preko spleta do denarja na računu. Zveni sanjsko? Saj tudi je! V resnici pa denar po uspešno potrjeni kreditni vlogi nakažemo največkrat že po 15-ih minutah.

Delavska hranilnica kredit in dodatne možnosti

Če ste se takrat odločili da vam je bližje delavska hranilnica kredit zdaj tega pri nas lahko najamete tudi brez obiska banke. Bližje praktično ne gre saj pridemo kamorkoli želite. Morda boste sedeli v parku in s pomočjo pametnega telefona oddali vlogo za kredit.

To pravimo zato, ker verjamemo, da boste imeli vse ostalo kar potrebujete že pri sebi. Od vas namreč ne bomo zahtevali kakšne pretirane dokumentacije, samo osebni dokument in številko bančnega računa boste potrebovali. Ko boste imeli oboje v roki ste pripravljeni na izpolnjevanje vloge kar preko spleta.

Delavska hranilnica kredit je pozabljen

Ne boste več razmišljali o tem, da je delavska hranilnica kredit trenutno edini, ki ga lahko imate. Nenadoma boste imeli dovolj denarja za servis avtomobila, čudovito potovanje, ali pa prenovo doma. Lahko boste razveselili družino ali pa zgolj naredili kaj lepega zase.

Vse to brez preverjanja kreditne sposobnosti in v zgolj nekaj minutah klikanja z miško ali s prstom po telefonu. Kadarkoli, celo sredi noči če vam bo takrat ljubše. Na voljo smo vam 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.