Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Delavska hranilnica krediti

Delavska hranilnica krediti in primerjava

Delavska hranilnica krediti so lahko osnova za primerjavo z ostalimi ponudbami. Vabimo vas, da preverite tudi našo ponudbo, ki jo dobite enostavno preko spleta. Smo namreč ena izmed vodilnih spletnih bank v EU in ponujamo hiter in ugoden najem hitrih gotovinskih kreditov. Za najem kredita boste potrebovali zgolj nekaj minut.

Vse kar potrebujete je zgolj mobilna naprava, splet in nekaj minut prostega časa. To pomeni, da lahko sedaj kredit najamete kar iz postelje, v službi med malico oziroma kjerkoli lahko dostopate do naše strani. S tem vam želimo prihraniti vaš čas, ki bi porabili s fizičnim obiskom ene izmed bančnih poslovalnic.

Kreditni kalkulator za delavska hranilnica krediti

Kot ima verjetno delavska hranilnica krediti svoj kreditni kalkulator za informativni izračun, tako lahko tudi preko nas naredite še en izračun, ki vam lahko kasneje nudi oporo in primerjavo za lažjo odločitev med ponudbami. Preprosto vnesite željeni znesek kredita, ki bi ga najeli, število obrokov in prejmite svojo ponudbo takoj.

Ker kot banka želimo z vsemi našimi strankami poslovati transparentno, vam lahko zagotovimo, da boste že v informativnem izračunu lahko videli celotne stroške morebitnega najema vašega novega kredita. Tako ne boste plačevali skritih zneskov, ki ste jih morda opazili šele po zaključenem postopku kreditiranja in so po navadi kar precej visoki.

Delavska hranilnica krediti mi ponujajo hitro izplačilo denarja

Sicer ne vemo točno kašen je čas nakazila denarja pri delavska hranilnica krediti, lahko pa povemo kako poteka to pri naši banki. Čas od oddaje vloge pa vse do prejema denarja na račun je izredno kratek. Poleg tega, da vam izpolnjevanje vloge vzame zgolj nekaj minut, po prejemu vloge do prejema denarja na račun lahko mine zgolj 15 minut, nikoli pa več kakor 24 ur.

Da pa to še ni vse, vam pri naši banki ponujamo še dodatno storitev, ki jo imenujemo kar »SMS kredit«. To pomeni, da vsakemu, ki bo odplačal pri nas najet kredit, omogočimo mesto na posebnem seznamu rednih strank. Tako boste lahko naslednji kredit najeli še hitreje in enostavneje kar preko SMS-a.

Pogoji pri delavska hranilnica krediti

Kot ima tudi delavska hranilnica krediti svoje pogoje za poslovanje z njimi, tako ima tudi naša banka svoje. Lahko pa vam zagotovimo, da smo dostopni skorajda vsakomur, kajti edini pogoji za najem kredita pri nas so stalno prebivališče v Republiki Sloveniji, veljaven osebni dokument ter številka vašega bančnega računa, kamor vam po zaključku postopka nakažemo denar.

Seveda je potrebno tudi to, da ste finančno zmožni vračati vaše najeto posojilo, ampak ne bomo pa preverjali vaše kreditne sposobnosti kar nam omogoča hitrejši postopke odobritve, ne bomo zahtevali raznoraznih notarskih podpisov pa tudi ne podpisanega uradnega potrdila o zaposlitvi s stani vašega delodajalca.

Delavska hranilnica krediti in število obrokov

Koliko mesečnih obrokov boste imeli pri delavska hranilnica krediti je seveda predvsem dogovor med vami in banko, pri nas pa imate možnost sami izbrati število obrokov. Največje število mesečnih obrokov je 12, seveda pa lahko le te prilagodite glede na vaše potrebe in zmožnosti. Manj obrokov pomeni tudi nekaj manjši strošek celotnega kredita.

Sedaj lahko na obroke kupite ali odplačate stvar, katera vam je drugače v preveliko finančno breme. Pa naj si bo to odplačilo leasinga za avto, nakup novega bazena, ali pa počitnice v eksotičnih krajih. Za najem kredita pri nas vam kot pogoj ne postavljamo dokazovanja namembnosti nakupa kar je drugje lahko stalna praksa.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.