Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Deželna banka kredit

Deželna banka kredit?

Potrebujete hitro nekaj denarja pa se sprašujete ali je Deželna banka kredit tisto pravo za vas? Svetujemo vam, da preverite različne ponudnike in med njimi poiščete tisto najboljšo zase. Na drugi strani pa vam lahko kar na tem mestu ponudimo enega najboljših, najbolj ugodnih in najhitrejših kreditov pri nas.

Naj se predstavimo. Smo moderna mobilna banka, ki deluje na spletu. Svojim strankam nudimo izjemno hitre kredite pod ugodnimi pogoji, ki so sila dostopni za vse državljane Republike Slovenije s stalnim prebivališčem. Prejemate redne mesečne dohodke? Potem ste pravi kandidat, da izpolnite in oddate vlogo za kredit, ki je realiziran že v 24-ih urah.

Deželna banka kredit že imate?

Tudi, če Deželna banka kredit že imate in ga odplačujete, pa boste vseeno dobrodošli pri nas. Na naši mobilni banki lahko namreč za kredit zaprosijo komitenti vseh različnih bank, kot tudi tisti, ki kakšen kredit že odplačujejo. Se sliši zanimivo? In to je šele začetek vaše poti do hitrega kredita.

Ker smo spletna banka, vas ne bomo obremenjevali s potjo k nam. Kar preko spleta, s pomočjo računalnika ali pametnega mobilnega telefona, boste obiskali našo banko na spletu in opravili vse potrebno za najem kredita. Izpolnjevanje kreditne vloge pa vam bo vzelo zgolj nekaj minut vašega prostega časa. In ne, tudi to še ni vse.

Vas skrbi Deželna banka kredit?

Če vas skrbi Deželna banka kredit, oziroma bi ga morda radi odplačali, lahko v ta namen uporabite tudi naš kredit. Predhodno si pomagate s kreditnim kalkulatorjem na naši strani in si na enostaven način pripravite kreditni izračun, ki vam je najbolj po volji. Gre za sila enostaven postopek.

Vnesti boste morali zgolj znesek kredita ki ga želite prejeti na svoj bančni račun, ter izbrati število obrokov za odplačilo. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov, ob čemer pa vam bodo na izračunu takoj prikazani popolnoma vsi podatki, ki se tičejo vašega kredita. Torej tudi zajeti stroški in višina zneska posameznega obroka.

Je Deželna banka kredit enostavnejši?

Če ste že poizvedovali na drugih bankah, ali pa se sprašujete ali je Deželna banka kredit enostavnejši za najem, povejmo naslednje. Na naši mobilni banki boste za najem kredita potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo nakazali denar. Ker boste vlogo oddali preko spleta pa vam ne bo potrebno hoditi nikamor.

In ne le na banko. Ne bo vam treba k vašemu delodajalcu, da bi ga prosili za potrdilo o zaposlitvi, saj ga ne boste potrebovali. Ne bo pa vam treba niti k notarju na kakšno overitev pogodbe, vsekakor pa vam ne bo potrebno iskati poroka, ki bi jamčil za vas pri najemu kredita.

Deželna banka kredit ne bo ovira

Povedali smo že, da vaš obstoječi Deželna banka kredit ne bo ovira za pridobitev novega pri nas, če vam to omogočajo vaši mesečni prihodki. Lahko odplačujete tudi dva naenkrat, če je takšna vaša želja. Vlogo za kredit boste izpolnili in oddali v nekaj minutah, nakar jo bo pregledala še naša finančna služba.

V kolikor bo vse kot mora biti, vam bomo denar nakazali že v naslednjih 15-ih minutah, ali najkasneje v roku 24-ih ur. Odvisno od primera do primera. Smo zanesljivi in že dolgo na trgu kjer sodimo v sam vrh EU in smo vsekakor zanesljiv in zaupanja vreden partner. Na voljo kar 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.