Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Ekosklad kredit

Se zanimate za ekosklad kredit?

Če ste v zadnjem času razmišljali, da bi se lotili zelene gradnje, morda na hišo namestili sončne panele, ali pa se po cestah zapeljali z električnim vozilom, ste nemara pomislili tudi na ekosklad kredit. S tem v mislih ste želeli nekaj prihraniti pri samem nakupu, saj država na ta način podpira obrat v zeleno politiko.

Ne glede na to, ali ste se zgolj poigravali s to idejo, ali morda kredit že najeli, pa vam lahko s prstom pokažemo na še eno prav posebno banko, kjer boste kredit dobili ne glede na to kaj želite kupiti. Naša mobilna banka na spletu je na voljo vsem.

Ali potrebujem ekosklad kredit?

Ste menili, da morate za nakup nečesa ekološkega obvezno najeti ekosklad kredit? Tega vam seveda ni treba, je pa v določenih primerih še kako dobrodošlo za vas. A kljub temu, lahko takšen kredit še precej nadgradite. Gre za to, da morda tam ne boste zadovoljili vseh potreb, oziroma vam bo na koncu ostalo premalo denarja.

V tem primeru se vsekakor oglasite v naši mobilni banki in preverite našo super ponudbo. Kredit boste prejeli hitreje kot boste uspeli pomisliti za kaj vse ga boste namenili. Lahko pa ga boste porabili za karkoli želite, saj vam porabe v nobeni točki ne bomo pogojevali.

Ekosklad kredit premalo za vaše potrebe?

V kolikor vam ekosklad kredit izračun pokaže nekoliko premajhno številko na koncu, zadeva še ni izgubljena. Obiščite našo spletno mobilno banko in za začetek uporabite kreditni kalkulator na naši spletni strani. Vnesite želen znesek kredita in izberite število obrokov za odplačilo.

Teh imate na voljo do 12, kako hitro želite odplačati kredit pa je tako v popolnosti odvisno od vas. Ker imamo za vas na voljo sijajne pogoje, ki vas ne bodo omejevali praktično v nobenem koraku, ne dvomimo da boste s končnim izplenom nadvse zadovoljni. Tako boste pridobili še manjkajoči del denarja za nakup, ali pa si zgolj privoščili še kaj lepega.

Ekosklad kredit je lahko namenjen le za določene nakupe

Ko v medijih zasledine promocijo za ekosklad kredit, se morda prvi hip ne zavedate, da ne gre za povsem običajen kredit. Gre namreč za financiranje nakupa na obroke za predmet, ki nosi oznako “Eko”. Torej, neko vrsto zelene tehnologije, varovanje okolja in podobno. Naš kredit pa lahko zapravite za karkoli.

Ne glede na to ali zaostajate s plačilom položnic, ali pa bi radi zgolj presenetili partnerja s kakšnim lepim darilom. Morda potrebujete servis za avtomobil, ali pa ste se naveličali starega pohištva in se vam TV zdi nekoliko premajhen. Z našim kreditom si lahko privoščite karkoli si želite. I to zelo kmalu!

Ekosklad kredit ima kar nekaj pogojev

Če ste vajeni, da ima ekosklad kredit kar nekaj pogojev, pa bo pri nas slika precej drugačna. Za začetek povejmo, da ne boste potrebovali praktično ničesar drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa. Seveda morajo biti vaši mesečni prilivi nanj redni, a to je nekako vse kar boste potrebovali.

Brez potrdila delodajalca, brez notarja ali poroka. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Vlogo za kredit boste izpolnili in oddali v nekaj minutah, denar pa vam bomo nakazali že v cca 15-ih minutah, najkasneje v 24-ih urah. Ta kredit lahko naročite kar v copatih iz udobja vašega doma. Na voljo smo vam 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.