Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike

Kje so na voljo gotovinski krediti za samostojne podjetnike?

Če se sprašujete kje so na voljo najugodnejši gotovinski krediti za samostojne podjetnike, lahko rečemo, da je izbira kar pestra. Seveda je pomembno kakšen kredit si podjetnik želi, a dejstvo je, da pri najemu posojila ne smemo biti ozkogledi. Določene banke imajo prav za samostojne podjetnike na voljo posebne ponudbe.

Mi na tej strani pišemo tudi o eni zelo posebni banki, ki deluje preko spleta, zaradi česar ji rečemo mobilna banka. V takšno banko ne hodite, ampak jo obiščete preko spleta, kjer vse skupaj tudi uredite. Od izračuna kredita, do izpolnjevanja kreditne vloge in nakazila na vaš račun. Vas zanima več?

Kam po gotovinski krediti za samostojne podjetnike?

Kot rečeno, različne banke imajo različno ponudbo, ki jih zasedajo gotovinski krediti za samostojne podjetnike. Če pa želite kredit najeti hitro, kar preko spleta, lahko vsekakor obiščete našo mobilno banko kjer boste do denarja prišli v rekordno hitrem času. Potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa.

Pri nas so dobrodošli komitenti vseh bank, tudi tisti, ki kakšen kredit že kje odplačujejo. To seveda ne bo težava za naročilo kredita pri nas. Pomembno je, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki. Brez obiska banke, brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja in celo brez preverjanja vaše kreditne sposobnosti v sistemu sisbon.

Gotovinski krediti za samostojne podjetnike v hipu

Ne glede ali iščete gotovinski krediti za samostojne podjetnike, ali posojilo druge oblike, ga boste na spletu s pomočjo mobilne banke dobili praktično takoj. Kaj to pomeni? To pomeni, da boste lepo sedli za računalnik, ali pa v priljubljenem lokalu vzeli v roke svoj pametni telefon in obiskali našo banko.

Potem boste opravili izračun kredita na način, da boste vnesli znesek kredita ki ga želite, ter izbrali število obrokov. Na voljo jih je do 12, pri tem pa boste ob končnem izračunu prejeli tudi informacije o vseh zajetih stroških. Transparentno, brez skrivanja za drobnim tiskom. Sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva, zato bo vsak dvom odveč.

Že imate gotovinski krediti za samostojne podjetnike?

Ste podjetnik, ki že ima gotovinski krediti za samostojne podjetnike pa bi ga radi odplačali, ali pa pridobili še nekaj posojila? V naši mobilni banki toplo pozdravljamo tudi stranke, ki kakšen kredit že odplačujejo, zato lahko s kreditom najetim pri nas potem starega odplačate, ali pa zgolj najamete še enega.

Odločitev je popolnoma vaša in odvisna od vaših plačilnih sposobnosti. Prav tako bo odločitev povsem vaša tudi v primeru porabe denarja, ki ga boste prejeli na svoj račun. Od vas namreč ne bomo zahtevali nobenih potrdil o nakupu ali računov o plačilu. Kredit lahko namenite tudi za kaj lepega, morda potovanje ali lepo darilo.

Po gotovinski krediti za samostojne podjetnike z ustrezno dokumentacijo

Pred najemom posojila se pozanimajte kakšne dokumente potrebujete za gotovinski krediti za samostojne podjetnike. V naši mobilni banki smo se sicer svojim strankam v popolnosti prilagodili in pogoje za pridobitev kredita sila omilili. Tako pri nas lahko kredit najamete na daljavo z osebnim dokumentom in številko bančnega računa.

Verjetno je to kar nek minimum pod katerega se težko še kdo spusti. Denar boste imeli po potrjeni kreditni vlogi na računu že po 15-ih minutah, ali najkasneje v roku 24-ih ur. Torej do nakupa ali plačila računov ne bo minilo prav dolgo časa. Stremimo k temu, da smo prijazni in dostopni za vse!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.