Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski krediti

Ugodni gotovinski krediti

Če ste po spletu iskali za gotovinski krediti in ste pristali pri nas, potem lahko rečemo, da ste na pravi strani. Smo namreč ena izmed vodilnih mobilnih bank na področju EU, ki ponuja ugodne hitre kredite z enostavnim postopkom za naše stranke. Kredite ponujamo in prilagodimo po vaši meri, da boste lahko brez skrbi vzeli posojilo in se znebili finančnih skrbi.

V naši banki so na voljo hitri krediti s kratkim rokom izplačila na vaš račun. Po odobritvi kredita boste namreč na denar čakali zgolj 15 minut oziroma največ 24 ur. Kar pomeni, da boste do svojega denarja na računu prišli v samo enem dnevu.

Gotovinski krediti in pogoji za najem

Po navadi imajo gotovinski krediti stroge pogoje za najem in celoten postopek zahteva dosti časa pa tudi različne dokumentacije. Glede na to, da smo mobilna banka, vam mi najem kredita ponujamo v celoti preko spleta. To pomeni, da lahko sedaj kredit vzamete kar iz sedežne na vaši terasi, ko v sončnem dnevu srkate svojo kavo.

Potrebujete seveda le vašo pametno mobilno napravo povezano s svetovnim spletom ter nekaj minut časa. Kredit lahko najamete že samo z vašim osebnim dokumentom in številko bančnega računa kamor vam po zaključku postopka nakažemo denar. Še en pogoj za najem kredita pa je stalno prebivališče v Republiki Slovenija.

Gotovinski krediti s poljubnim številom obrokov vračanja

Gotovinski krediti pri naši banki nimajo točno določenega števila obrokov v katerih morate vrniti vaše posojilo. Sedaj si lahko število mesečnih anuitet izberete kar sami in si tako prilagodite vračanje kredita svojim zmožnostim in potrebam. Če želite kredit vrniti hitreje in tudi malce ugodneje potem izberite manjše število obrokov, če pa bi radi plačevali manj na mesec potem lahko izberete možnosti do 12 obrokov.

Kaj vam najbolj ustreza pa seveda odločate sami s pomočjo informativnega izračuna kredita, ki ga dobite s pomočjo spletnega kreditnega kalkulatorja na spletni strani naše banke. Ker pa kot banka z našimi strankami želimo poslovati transparentno, vam že v izračunu prikažemo vse stroške kredita.

Gotovinski krediti za poplačilo starega kredita

Ker tudi sami vemo, da v življenju pride do različnih nepredvidljivih situacij, ki so večinoma za vsakega neprijetne in nam v finančnem pogledu ne nudijo ugodja, smo se odločili, da ponudimo storitev gotovinski krediti za katere ne bomo zahtevali nobenih dokazil o nakupu ali plačilu. Tako boste lahko svoj denar preusmerili tja kjer ga najbolj potrebujete.

Pa naj si bo to nakup novega in večjega televizorja, menjava mize ali kavča, lahko si privoščite počitnice v tujini, vplačate polog za vaš novi avto ali pa zgolj odplačate vaš star in drag kredit, ki se ga želite znebiti. Kot banka vam ne bomo stali na poti do izpolnitve vaših želja.

Gotovinski krediti pri nas so že bili odplačani?

Če so vaši gotovinski krediti najeti pri naši banki že odplačani, potem vas takoj dodamo na naš poseben seznam. Ta poseben seznam vam omogoči, da vsak vaš naslednji kredit pri nas, najamete še enostavneje in sicer z opcijo »SMS kredit«. To pomeni, da lahko sedaj kredit najamete kar preko SMS sporočila in enostavno oddate svojo vlogo.

Tudi za prvi kredit pa je celoten postopek oddaje vloge izjemno hiter in enostaven. Prednost, ki nam omogoča celoten postopek izpeljati hitreje je tudi, da ne preverjamo kreditne sposobnosti in ne zahtevamo poroka. Oddaja vloge kot že omenjeno poteka izključno preko spleta in vam vzame zgolj nekaj minut vašega dragocenega časa.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.