Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit na položnice

Iščete hitri kredit na položnice?

Nekoč je bilo precej popularno najeti hitri kredit na položnice, ker si tako dejansko najhitreje prišel do denarja. Danes pa je na trgu posojil še precej drugih in tudi enostavnejših možnosti. Ena takšnih se denimo skriva na spletu. Danes lahko namreč kredit najamete kar preko spleta, brez kakšnih večjih komplikacij. Če se sprašujete kako lahko človek najame kredit preko spleta, imamo za vas nekaj super informacij, ki vam bodo pri tem v veliko pomoč. Še posebej zato, ker se s tovrstnimi krediti ukvarja naša mobilna banka. Na trgu smo že kar nekaj časa in spadamo v sam vrh EU spletnih posojil.

Raje na splet kot hitri kredit na položnice

Če imate v mislih še vedno hitri kredit na položnice, pomislite kako bolj enostavno je tole, kar vam ponujamo mi. Enostavno se boste naslonili na svoj priljubljen naslonjač, vzeli v roke tablico ali pametni telefon in obiskali našo spletno banko. Tam boste našli nadvse priročen kreditni kalkulator, ki vam bo v veliko pomoč. Vanj boste vnesli znesek kredita, ki ga potrebujete in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Tako, pred vami bodo v trenutku vsi podatki in informacije, ki jih potrebujete. Dodajmo da bodo v končnem izračunu zajeti tudi vsi stroški, saj delujemo transparentno in z mislijo na potrošnika, ki želi le najboljše.

Hitri kredit na položnice ni tako hiter kot spletni

Da je spletni kredit vsekakor hitrejši kot hitri kredit na položnice, dokazuje dejstvo kako malo je potrebno da pridete do denarja. Omenili smo že, da vam ne bo treba na banko, tako boste prihranili kar nekaj svojega časa. Potem pa vam ne bo treba niti po kakšno dokumentacijo, saj ne bomo potrebovali nič drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa. Prav ste prebrali. Brez potrdila o zaposlitvi, brez obiska notarja in brez zoprnega iskanja poroka, ki bi jamčil za vas. Ob vsem tem pa ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Verjetno se vam že svita za kako zelo hitro storitev gre.

Pozabite hitri kredit na položnice

Tako kot je zapisano zgoraj, pozabite hitri kredit na položnice in se raje osredotočite na spletnega. Po izračunu kredita boste le še izpolnili kreditno vlogo in jo oddali. Preko spleta seveda. To lahko storite z računalnikom ali pa kar na telefonu s povezavo na splet. Potem pa vas bodo le še minute ločevale od nakazila. Dobesedno! Po uspešno izpolnjeni in oddani kreditni vlogi jo bo naša finančna služba preverila ter potrdila. Nato vam bomo denar navadno nakazali že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Tako zelo hitro gredo te reči pri nas in na to smo še kako ponosni.

Hitri kredit na položnice ni ovira

Četudi pa morda hitri kredit na položnice že imate, lahko vseeno pri nas najamete še enega. Nas namreč ne moti obstoječi kredit, kot tudi ni pomembno katere banke komitent ste. Ob vseh skromnih pogojih, ki jih zahtevamo od vas, se verjetno ne boste več obotavljali in iskali kakšno drugo ponudbo. Naročite svoj kredit kar iz službe med malico, ali pa med vožnjo z avtobusom ali vlakom proti domu. Morda boste imeli denar na računu še preden boste izstopili na domači postaji. Ko boste ta kredit enkrat odplačali, boste imeli naslednjič na voljo še hitrejšo storitev, ki smo jo poimenovali SMS kredit!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.