Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Informativni izračun kredita

Informativni izračun kredita v minuti

Potrebujete informativni izračun kredita? Ni problema, obiščite našo spletno stran kjer vas bo pričakal kreditni kalkulator in vam pomagal pri tem. Za stranke naše mobilne banke smo izdelali kreditni kalkulator, ki na zelo enostaven način predstavi vse zajete stroške in pri tem poskrbi, da prav nič ne ostane skrito.

Gre za zelo enostaven postopek, ki vzame malo časa. Vnesti morate zgolj znesek kredita, ki ga želite najeti, izbrati število obrokov za odplačilo (na voljo do 12 mesečnih obrokov) in izračun bo kot bi mignili, pred vašimi očmi. Potem se boste precej lažje odločili kako naprej.

Informativni izračun kredita je zelo pomemben korak

Da je Informativni izračun kredita zelo pomemben korak pred vsakim najemom kredita, je jasno. Le tako namreč posojilojemalec sploh ve kaj ga čaka in se tudi lažje odloči ali je to pravi hitri kredit zanj in ali ga bo zmogel redno odplačevati. Informativni izračun kredita je tudi prva informacija s katero se srečate v vsaki banki.

Ne glede na to kakšen znesek imate v mislih, vam bodo najprej pripravili izračun kredita, da se boste potem lažje odločili. Tudi v naši mobilni banki razmišljamo povsem enako saj nam je ključnega pomena, da se naše stranke odločajo na podlagi popolnih informacij in ne kar tako na pamet.

Informativni izračun kredita pomeni le še nekaj klikov do denarja

Ko boste enkrat opravili Informativni izračun kredita na naši spletni strani, boste le še nekaj trenutkov oddaljeni od nakazila. Če ste menili, da boste naredili Informativni izračun kredita na spletu in potem morali na banko, ali po kakšno dokumentacijo, ste se zmotili.

Pri nas namreč od naših strank ne zahtevamo veliko papirjev, sploh pa ne tega, da bi morali hoditi k nam. Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU in to ne kar tako. Zato mi pridemo k vam namesto obratno. Dosegljivi smo vam preko spleta, za ta obisk pa lahko uporabite računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni mobilni telefon.

Informativni izračun kredita je po meri

Če je bil Informativni izračun kredita po vaši meri, ni več nikakršnega zadržka, da ne bi kar takoj nadaljevali s postopkom pridobivanja kredita. Kot smo omenili, vam za to ne bo treba hoditi nikamor, potrebne dokumente pa imate ta hip verjetno že pri sebi.

Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa. Brez potrdila vašega delodajalca, brez notarja in brez preverjanja vaše kreditne sposobnosti. Tako hitro, da boste kar težko verjeli, ko boste imeli denar nakazan še isti dan.

Informativni izračun kredita bo polepšal vaš dan

Če bo že sam Informativni izračun kredita polepšal vaš dan, pa dodajmo da bo lepši še zaradi nečesa. Zaradi stanja na vašem bančnem računu. Odvisno od ure, ko boste oddajali vlogo, boste lahko nakupovali še isti dan. Navadno nakazilo opravimo že 15 minut od uspešno oddane in potrjene vloge. Najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Ne obotavljajte se in še danes izkoristite to super priložnost. Ne bo vam žal, saj je postopek izjemno enostaven in hiter, pogoji pa naravnost sanjski. Ne bomo vas spraševali za kaj potrebujete denar, niti vam ne bo potrebno dokazovati kje ste ga potrošili.

Z vami 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.