Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun obresti kredita

Kako poteka izračun obresti kredita?

Preden se človek odpravi na banko po kredit navadno konkretno preveri različne ponudnike in njihove ponudbe, šele nato naredi naslednji korak. A pred najemom kredita je dobro narediti še enega. Gre za informativni izračun obresti kredita. Na ta način boste namreč popolnoma seznanjeni z vsemi stroški, ki jih vaš novi kredit prinaša.

Če se boste odločili za hitri kredit v naši mobilni banki, vam lahko zagotovimo, da boste ves čas na jasnem s tem koliko stroškov bo v njem zajetih. Do tega vam bo namreč pomagal naš kreditni kalkulator, s pomočjo katerega boste na zelo enostaven način izračunali vse te podatke.

Izračun obresti kredita je precej pomemben

Ker si želimo v novo obveznost stopiti premišljeno, je seveda izračun obresti kredita precej pomemben. Na ta način boste lahko v naprej vedeli kaj vas čaka in kakšne bodo vaše mesečne obveznosti. Na naši banki boste lahko preko spleta naročili hitri kredit na do 12 mesecev, izbira pa je popolnoma vaša.

Ker boste ves čas na tekočem z vsemi zneski, ki se tičejo novega kredita, boste tudi precej lažje uskladili svoj mesečni proračun. Nikomur ni namreč v interesu, da bi imeli zaradi novega kredita več težav kot zadovoljstva. In pri nas smo še prav posebej nagnjeni k temu, da so naše stranke zadovoljne.

Izračun obresti kredita ni povsod enak

Ker izračun obresti kredita ni povsod enak, posojilojemalcem vedno svetujemo naj preverijo večje število ponudnikov in se za kredit odločijo šele ko so povsem prepričani. Verjamemo, da s svojo ponudbo sodimo v sam vrh posojilništva. Ob tem pa nudimo še tako enostavne pogoje in hitro realizacijo, da se je kar težko upreti.

Kredit v naši mobilni banki lahko realiziramo še danes. Ker boste kreditno vlogo izpolnili in oddali preko spleta, vam bo to vzelo le nekaj minut. Potem jo bo naša finančna služba preverila in potrdila v kolikor bo vse v redu. Denar pa navadno nakažemo na račun že po 15-ih minutah od potrditve.

Izračun obresti kredita in nekaj malega dokumentacije

Ko omenjamo izračun obresti kredita in nekaj malega dokumentacije, želimo povedati, da boste do izračuna prišli v nekaj klikih, vlogo izpolnili in oddali v nekaj minutah, pri sebi pa boste potrebovali zelo malo dokumentacije. Samo osebni dokument in številko osebnega računa namreč. Se vam zdi neverjetno?

Naš postopek pridobivanja kredita smo sila poenostavili, zato da smo hitri kot blisk. Ker vam ne bo potrebno hoditi na banko, boste prihranili precej časa in tako realizacija kredita v enem dnevu postane popolnoma verjetna. Ne bomo vas pošiljali k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi in nikakor ne k notarju na kakšno overitev kreditne pogodbe.

Izračun obresti kredita je prvi korak

Če je izračun obresti kredita je prvi korak, pa lahko rečemo, da boste v drugem opravili vse ostalo. Za naročilo kredita preko spleta boste potrebovali računalnik ali pa le pametni mobilni telefon. To pomeni, da boste lahko kreditno vlogo oddali od koderkoli vas bo volja. Ste ravno na izletu? Ni problema?

Sodimo v sam vrh EU mobilnih bančnih storitev, zato ste v naših rokah popolnoma varni. Poskrbeli bomo, da boste denar dobili hitro, pri zapravljanju pa vam ne bomo stali na poti, saj ne zahtevamo nikakršnih potrdil o nakupu ali plačilu. Pa še nekaj. Tudi vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.