Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun stanovanjskega kredita

Ali obstaja kalkulator za izračun stanovanjskega kredita?

Ko enkrat pridemo do točke v svojem življenju, ko se želimo preseliti na svoje, pridejo seveda na vrsto nove skrbi. Če po kakšni sreči nimamo že od prej dovolj denarja, ali pa smo podedovali stanovanje ali hišo, bomo verjetno potrebovali hitri kredit. Do tega pa ni tako zelo enostavno priti, saj je potrebno imeti kar dobro plačo in izpolniti precej pogojev, ki jih zahtevajo banke.

V primeru, ko se odločate za ta velik korak vam bo seveda v veliko pomoč morebiten kalkulator za izračun stanovanjskega kredita, ki pa ga vse finančne institucije seveda nimajo. Izračun stanovanjskega kredita je še toliko bolj pomemben, saj so zneski pri tem kreditu precej visoki. Na ta način pa rastejo tudi stroški, oziroma obresti.

Kam naj se obrnem po izračun stanovanjskega kredita?

Izračun stanovanjskega kredita naj vam pripravijo tam kjer povprašujete zanj. Če se boste denimo odločili vzeti kredit pri nas, vam bo na naši spletni strani prav tako na voljo naš kreditni kalkulator. Z njegovo pomočjo boste vnesli želeno višino kredita, število obrokov (do 12), in kalkulator vam bo prikazal vse potrebne informacije v zvezi z najemom kredita.

Prav zato bomo tokrat raje govorili o naši storitvi in se ozrli po tem kaj vse lahko ponudimo svojim strankam. Morda ste izračun stanovanjskega kredita opravili že kje drugje, vas pa zanima še kakšen drug znesek s katerim bi dodatno  opremili svoje novo stanovanje. Dobrodošli pri nas!

Izračun stanovanjskega kredita na banki je zame malce prenizek

Prav o tem smo govorili v prejšnjem odstavku. Če bi vam morda nekje izračun stanovanjskega kredita pokazal malce prenizko vsoto, da bi nato v popolnosti nabavili vse potrebno za svoje stanovanje, se lahko oglasite tudi pri nas. Ne glede na to ali kredit že imate tudi kje drugje, boste lahko za določeno vsoto lahko zaprosili tudi pri nas.

Na voljo vam je naša storitev, ki v popolnosti poteka na spletu in je zelo enostavna in uporabnikom prijazna. Ne sodimo zaman v sam vrh EU kar se mobilnega bančništva tiče. Na voljo smo vam 24 ur na dan vse dni v letu. Zelo ponosni pa smo tudi na našo popolno optimizacijo najema kredita.

Izračun stanovanjskega kredita traja nekaj časa

Morda, a izračun in pridobitev kredita pri nas vam ne bo vzel niti enega dneva. Ko boste uspešno oddali svojo vlogo za kredit, kar boste storili kar s pomočjo mobilnega telefona ali računalnika, boste imeli svoj denar na računu največkrat že po 15-ih minutah od oddaje in potrditve vaše vloge.

In kar je najlepše pri tem, od vas ne bomo zahtevali ničesar drugega kot zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Nobenih bančnih izpiskov, potrdil delodajalca ali podpisa od notarja. Tako zelo enostavno da bolj ne gre.

Za izračun stanovanjskega kredita potrebujem več papirjev

Tako je, ampak zato pa pri nas vsega tega ne boste potrebovali. Za izračun kredita pri nas bo dovolj, da boste v naš kreditni kalkulator vnesli želen znesek in število obrokov. Vsi stroški vam bodo predstavljeni na transparenten in pošten način, saj svoje stranke spoštujemo in želimo z njimi sodelovati tudi v bodoče.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.