Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kako do kredita

Se sprašujete kako do kredita?

Kot boste videli, zelo enostavno! Če se sprašujete kako do kredita, je treba vedeti, da se je situacija na trgu posojilništva v zadnjem času kar precej spremenila. Žal se vse prevečkrat pripeti, da prosilec ne dosega zahtevanih pogojev, kar pa bo v našem primeru prej izjema kot pravilo.

Če se sprašujete kdo smo, kar takoj povejmo da ste naleteli na krasno mobilno banko, ki za svoje poslovanje uporablja splet. To pomeni, da vam fizično ne bo potrebno hoditi nikamor, saj boste svoj obisk izvedli kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega mobilnega telefona. Pa kar brez skrbi. Nobenega zahtevnega znanja ne boste potrebovali.

Prvi del odgovora na vprašanje kako do kredita že imate

Sedaj pa sledi še drugi del. V nadaljevanju vam zaupamo kako do kredita kar najhitreje in pod ugodnimi pogoji. Za začetek obiščite spletno stran naše banke. Tam boste našli kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste lahko izračunali najboljši kredit zase. Vnesli boste samo znesek kredita in izbrali število mesečnih obrokov.

Na voljo je 12 obrokov, kar bo verjetno povsem dovolj za vaše potrebe. Potem ko boste enkrat z izračunom zadovoljni, sledi izpolnjevanje kreditne vloge. Prav tako preko spleta, vzelo pa vam bo le nekaj kratkih minut. Se sprašujete kakšno dokumentacijo potrebujete poleg? V resnici nič posebnega. Samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Kako do kredita če enega že imate?

Znova bomo dejali, da povsem enostavno. Naj vas ne skrbi kako do kredita, če enega morda že odplačujete. Pri nas so dobrodošli tako tisti, ki kakšen kredit že imajo, kot tudi nasploh komitenti vseh različnih bank. Imamo zelo malo pogojev, ki jih morate izpolnjevati, in slednje ne sodi zraven.

Ste državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem in rednimi prihodki? Potem je to-to! Izpolnite kreditno vlogo, jo oddajte preko spleta in preverite stanje na svojem bančnem računu. Denar namreč navadno nakažemo že po 15-ih minutah od prejete in potrjene kreditne vloge. Najkasneje pa bo denar na vašem računu v roku 24-ih ur.

Kako do kredita na daljavo?

Morda ste se kdaj vprašali kako do kredita na daljavo, a sedaj vidite, da je tudi to mogoče. Brez obiska banke, brez telefonskega klica ali maila. V resnici pa vam ne bo treba popolnoma nikamor in boste lahko kredit naročili tudi s poti, izleta ali dopustovanja. Se sprašujete zakaj?

Zato ker od vas ne bomo zahtevali niti potrdila o vaši zaposlitvi, ali overitve pogodbe pri notarju. Prav tako lahko pozabite na iskanje poroka. In ne le to. Tudi vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali! Verjetno zaradi vsega naštetega sodimo v sam vrh EU mobilnih bančnih storitev. Poslujemo pa sicer tudi v drugih državah sveta.

Zdaj veste kako do kredita!

Tako, povedali smo vam kako do kredita še danes! Vzemite v roke računalnik ali pametni telefon in naročite svoj kredit še ta hip. Denar lahko porabite za karkoli. Poplačate stare dolgove, kupite vrtno garnituro, ali pa si s partnerjem privoščita sladko razvajanje v dvoje. Vse je mogoče, ko ima človek na voljo prave storitve.

Ko boste enkrat odplačali ta kredit, boste imeli naslednjič na razpolago še eno izjemno orodje. Poimenovali smo ga SMS kredit in verjetno vam je jasno, da boste naslednjič lahko prišli do denarja še na bolj ugoden in hitrejši način. Naš moto je “Izjemne storitve za izjemne stranke”.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.