Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit abanka

Vas ovira kredit abanka?

Zakaj takšno vprašanje? Gre namreč za eno izmed situacij, ko potrošnik že ima kredit na svoji banki, pa recimo tokrat, da gre za kredit abanka, in v tem primeru ne more več do novega kredita. To seveda ni nič nenavadnega, saj imajo banke določene pogoje preko katerih ni tako enostavno iti.

V primeru, da tudi vi že imate kredit na kateri od slovenskih bank, pa bi si želeli še nekaj denarja, ki ga nujno potrebujete, se vsekakor oglasite na naši mobilni banki. Dosegljivi smo preko spleta, kredit pa odobrimo tudi, če enega morda že imate. In ne le to, tudi ostali naši pogoji so sila dostopni.

Vam za kredit abanka ne ostane dovolj?

Če vam morda za kredit abanka ta mesec ne ostane dovolj denarja in ne veste kako rešiti situacijo, potem imamo rešitev za vas. Nudimo vam hitri kredit na do 12 mesečnih obrokov, s katerim boste zlahka premostili težavno obdobje. Kot rečeno, boste kredit dobili tudi če enega že imate.

In ne le to. Pri nas so dobrodošli komitenti vseh bank, pogoj je le slovensko državljanstvo, stalno prebivališče in redni mesečni prilivi. Tako za najem kredita pri nas resnično ne boste potrebovali prav dosti več. Torej, le osebni dokument, številko bančnega računa in napravo z dostopom do spleta. Lahko je tudi vaš pametni telefon.

Ko kredit abanka ni dovolj

Še en primer, ko se ljudje obrnejo na nas je takrat, ko jim neko posojilo ne zagotavlja zneska, ki ga potrebujete. Če ste recimo najeli kredit abanka in bi potrebovali še nekaj malega zraven, boste to zlahka uresničili pri nas. Kreditno vlogo lahko izpolnite kar preko spleta, kar pomeni, da lahko to uredite od doma.

Pa tudi iz službe, ali pa kar med sprehodom po parku. Če imate v žepu bančno kartico in osebni dokument, v roki pa pametni telefon, potrebujete le še nekaj minut svojega časa in ste že na poti do zahtevanega zneska na tekočem računu. Kredit vam odobrimo zelo hitro.

Kredit abanka ali katerikoli drugi

Ne glede na to ali vaš bančni račun obremenjuje kredit abanka, ali posojilo katere druge banke, boste imeli pri nas največ možnosti, da pridete do novega kredita. Potem ko boste oddali kreditno vlogo in jo bo naša finančna služba pregledala, vam bomo denar nakazali na račun že po 15-ih minutah.

Občasno traja tudi kaj dlje a nikakor ne več kot 24 ur. Tako boste v roku enega delovnega dne rešili vse svoje težave. Denar lahko porabite za karkoli, saj vam pri tem naša banka ne bo postavljala pogojev. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti, zato ste lahko glede tega popolnoma mirni.

Kredit abanka ne bo težava

Lahko boste odplačevali dva kredita naenkrat zato kredit abanka ne bo težava pri pridobivanju novega posojila pri nas. Naj dodamo še, da vas ne bomo pošiljali k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, niti ne k notarju ali kam drugam. Vse potrebno za kredit lahko uredite že ta trenutek.

Uporabite naš kreditni kalkulator in si izračunajte svoj optimalen kredit. Vnesite končni znesek, izberite število obrokov in preverite izračun. Pred vami bodo popolnoma vsi podatki, brez skrivanja v drobnem tisku ali kakšnih pogodbah. Na voljo vam je kredit po sila enostavnih pogojih, ki bo realiziran še danes in nakazan neposredno z računa na račun.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.