Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit ali leasing

Ali vaša banka ponuja kredit ali leasing?

Potrebujete kredit ali leasing, pa se še niste povsem odločili kaj je najboljša izbira za vas? Če nas še ne poznate lahko povemo, da smo ena izmed vodilnih bank v EU, ki svoje storitve ponuja izključno preko spleta. Kot se za mobilno banko spodobi, vam odslej za najem kredita ne bo več potrebno fizično obiskovati bančnih poslovalnic.

Tako lahko prihranite svoj dragoceni čas in vse informacije o najemu kredita izveste kar na internetu. Najem kredita pri nas je izjemno preprost, ugoden, hiter in predvsem tudi dostopen. Z nami se lahko poslovite od čakanja v vrstah pred poslovalnicami ter lovljenju ure, ko banke delajo.

Tehtam ali vzeti kredit ali leasing

Ali vzeti kredit ali leasing je predvsem vaša odločitev. Najem hitrega gotovinskega kredita pri nas ni težka odločitev, saj je pridobivanje posojila izjemno preprosto. Za kredit lahko zaprosite preko vloge ki jo najdete na naši strani. Tam lahko pred končno odločitvijo prek našega kreditnega kalkulatorja tudi preverite kakšen znesek bo pravi za vas.

Preko informativnega izračuna, ki ga dobite z uporabo kreditnega kalkulatorja, kjer zgolj vnesete željeni znesek ter število mesečnih obrokov, lahko na vpogled dobite celotne stroške kredita. To pomeni, da ne bo nobenih prikritih stroškov za katere bi izvedeli šele po zaključenem postopku črpanja kredita. Naše načelo je, da delujemo transparentno.

Pogoji za kredit ali leasing

Pogoji za kredit ali leasing so od banke do banke nekoliko različni. Pri nas pa so kar precej drugačni. Ker želimo biti dostopni večini ljudem, ki potrebujejo denar za premostitev svojih finančnih potreb, so naši pogoji za pridobitev kredita zelo nizki in jih izpolnjuje skorajda vsak.

Prvi pogoj za pridobitev kredita je prijavljeno stalno bivališče v Republiki Slovenija, drugi je veljaven osebni dokument, ter tretji pogoj, da imate odprt bančni račun, kamor vam po odobritvi kredita lahko nakažemo denar v izredno kratkem času. Celoten denar od posojila bo na vašem računu zgolj od 15 minut pa do največ 24 ur po odobritvi.

Pokril bi stari kredit ali leasing

Če vas moti vaš stari kredit ali leasing, ki se vam zdi precej draga in vas bremeni ter ovira pri najemu novega posojila, naj vam povemo, da lahko sedaj s kreditom najetim pri nas odplačate tudi stari dolg. Ker vemo, da smo si ljudje različni in imamo vsak svoje potrebe in prioritete, smo se odločili, da naših kreditov ne bomo pogojevali z namembnostjo.

To pa pomeni, da lahko vaš denar zapravite tam, kjer ga najbolj potrebujete. Pa naj bo to nova igralna konzola, zamenjava televizije ali pa popravilo vašega jeklenega konjička, ki ga je bil že nujno potreben. Sedaj lahko to in še več plačate kar v obrokih (do največ 12 mesečnih obrokov).

Za kredit ali leasing nisem dovolj kreditno sposoben

Ste za kredit ali leasing že zaprosili pa ste dobili negativen odgovor s strani banke? Naj vas to ne odvrne od oddaje vloge za kredit preko naše mobilne banke. Vlogo lahko preprosto oddate v zgolj nekaj minutah kar preko spleta iz vašega doma ali službe. Celoten postopek je zelo preprost, saj ne zahtevamo ogromne količine dokumentov kakor je to praksa kje drugje.

Ne zahtevamo namreč potrdila o zaposlitvi s strani delodajalca, ali pa notarsko overjenih dokumentov. Prav tako ni nobene potrebe za iskanjem poroka, katerega je po navadi težko najti. Da pa bo denar na vašem računu tako hitro je dobrodošlo tudi to, da ne preverjamo kreditne sposobnosti.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.