Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit brez potrdila delodajalca

Tudi če niste zaposleni, lahko pridobite kredit: kredit brez potrdila delodajalca je mogoče pridobiti, če ste povsem nepričakovano izgubili zaposlitev, ali niste zaposleni po svoji izbiri, ali pa ste celo upokojeni.

Kako do kredita brez potrdila delodajalca?

Ne glede na to, ali ste zaposleni ali ne, vam zlahka pomagamo odgovoriti na vprašanje, kako do kredita brez potrdila delodajalca. Kredit vam odobrimo tudi brez tega, da bi zanj potrebovali potrdilo delodajalca. Zagotovite le, da imate drug vir prihodka, s katerim boste lahko poplačali kredit. To bo najlažja in najhitrejša pot, da vam kreditodajalec odobri kredit.

Kaj pomeni kredit brez potrdila delodajalca?

To pomeni, da za to, da bi dobili kredit brez potrdila delodajalca, ni potrebe, da bi moral vaš delodajalec (če ga imate ali ne) izdati potrdilo, da ste sposobni hitri kredit najeti in ga tudi odplačati. O tem, ali vam lahko kredit odobrimo in izplačamo, torej odločamo sami, brez vašega delodajalca. To za vas pomeni veliko razbremenitev, saj marsikdo ne želi, da bi delodajalec vedel za najeti kredit.

Če ste brezposelni in torej brez delodajalca, bomo skupaj našli ustrezno rešitev tudi za vas. Če pa ste upokojeni, je to za vas še lažje, saj ste po upokojitvi sam svoj šef in torej sami odločate o najetem kreditu.

Pogoji odplačevanja kredita brez potrdila delodajalca

Brez skrbi, tudi če za odobritev in izplačilo kredita ne zahtevamo potrdila delodajalca, zato obrestna mera kredita brez potrdila delodajalca ne bomo nerazumno visoka. Obrestne mere so navadno bolj kot ne ustaljene za tipične kredite. Navadno se najbolj razlikuje število obrokov odplačevanja, saj lahko v nekaterih primerih sami izberete, v kolikšnem času in v kakšnih obrokih bi želeli kredit odplačevati. O tem, kateri plačilni pogoji so za vas najustreznejši, se posvetujte z našim strokovno usposobljenim svetovalcem in skupaj bosta našla optimalno rešitev.

Namen porabe kredita brez potrdila delodajalca

To, za kaj boste porabili kredit brez potrdila delodajalca, za katerega ni bilo treba pridobiti potrdila delodajalca, je povsem vaša odločitev. Pridobljena denarna sredstva, ki vam jih izplačamo v hitrem postopku, porabite povsem po svoji presoji. Naj bo to za nenadne izdatke, ki v nekem hipu presežejo vaš družinski proračun, ali pa za izdatke, s katerimi boste dopolnili domači proračun in zadihali s polnimi pljuči.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.