Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit

Ko je kredit lahko hiter in dostopen

Sprehod po centru mesta je lahko na lep dan čudovit, lahko pa tudi nekoliko manj. Odvisno kam se obračajo vaše oči in misli. V primeru, da gre za lep sproščujoč sprehod, je seveda vse lepo in prav. Kaj pa ko vaš pogled pritegne kakšna lepa stvar v izložbi, morda mimoidoči kolesar s svojim električnim kolesom ali skirojem?

Če si boste v takšnem trenutku zaželeli česa lepega in pomislili na svoj podhranjen bančni račun, bodite brez skrbi. Zdaj smo tu za vas mi. Kdo smo? Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU, ki vam lahko ponudi kredit pod izjemnimi in sila dostopnimi pogoji.

Kredit kot ga še niste videli

Ko vam ponujamo kredit kakršnega še niste videli, je povsem mogoče da zanj tudi še slišali niste. Ali pa vsaj niste verjeli na prvo besedo. Lahko vam zagotovimo, da se boste pri nas znašli v nadvse sposobnih rokah ljudi, ki so popolni profesionalci in do potankosti obvladajo svoje delo.

Ker se naša mobilna banka nahaja na spletu, ima to na koncu ogromno prednosti za vas. Prva je vsekakor ta, da vam ne bo potrebno izgubljati časa z obiskom banke, saj bo ta prišla k vam, kamorkoli boste želeli. Kredit pri nas lahko namreč najamete celo s pomočjo pametnega telefona.

Kredit iz postelje

Se sliši zabavno in neresnično? Pa povsem drži! Ker za najem kredita ne boste potrebovali kakšne silne dokumentacije, vam ne bo treba od doma in boste vse potrebno opravili preko pametnega telefona, je hitri kredit iz postelje seveda popolnoma izvedljiva storitev.

Torej, ne boste potrebovali potrdila svojega delodajalca, ne bo vam treba k notarju in razen osebnega dokumenta in številke bančnega računa, v resnici ne boste potrebovali več ničesar drugega. Kako je to mogoče, se sprašujete. Uspelo nam je z optimizacijo posla in tako, da smo prisluhnili ljudem.

Kredit še isti dan

Vse lepo pa se ne konča pri ugodnih pogojih najema za kredit. Denar bo na vašem računu tudi izjemno hitro. Morda tega niste vajeni od drugod, a pri nas se za stranke močno potrudimo. Ker vemo, da ne jemljete kredita zato, da bi naslednji mesec nekaj kupili, pač pa potrebujete denar takoj.

Ko boste enkrat izpolnili spletno vlogo za kredit in jo oddali, jo bo preverila naša finančna služba. Če bo vse tako kot mora biti, vam bomo denar nakazali v roku 24-ih ur. Še več! Največkrat bo vaš tekoči račun bogatejši že po 15-ih minutah od potrditve vloge.

Izračun za kredit

Lahko pa ste povsem brez skrbi tudi glede stroškov za kredit. Na voljo vam ponujamo spletni kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste prišli do vseh potrebnih podatkov. Ničesar vam ne bomo prikrili in pred seboj boste imeli vse stroške, znesek obroka in končni znesek kredita.

Kredit boste lahko odplačali v do 12 mesečnih obrokih, število le teh pa boste izbrali sami. Vse poteka transparentno in v skladu z veljavno zakonodajo v Sloveniji, zato ste lahko popolnoma brez skrbi. Izplačilo se izvede iz računa na račun, denar pa lahko porabite za karkoli vas je volja.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.