Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit informativni izračun

Potrebujem informacijo za kredit informativni izračun

Če potrebujete za vaš kredit informativni izračun, potem vam predlagamo, da si pogledate kreditni kalkulator na spletni strani naše mobilne banke. V njem enostavno vnesete vaš željeni znesek in število mesečnih obrokov ter si prilagodite kredit točno po svojih potrebah in zmožnostih.

Na področju EU smo znani kot ena izmed vodilnih mobilnih bank, kar pomeni, da poslovanje med banko in komitentom poteka izključno preko spleta. Po opravljenem kreditnem izračunu lahko za kredit enostavno zaprosite od tam, kjer se nahajate, imate na voljo pametno mobilno napravo ter dostop do spleta. Celoten postopek oddaje vloge vam ne bo vzel več kakor nekaj minut.

Imam kredit informativni izračun

Ste že opravili kredit informativni izračun? Če vam ustreza, potem vam ostane zgolj še to, da izpolnite našo spletno vlogo in jo oddate. Izpolnjevanje vam bo vzelo zgolj nekaj minut in ga lahko opravite v celoti preko spleta. Pri oddaji vloge vam ne bo potrebno prilagati dokumentacij in potrdil kot ste jih bili vajeni do sedaj.

Od vas namreč ne bomo zahtevali raznoraznih potrdil overjenih z notarskim podpisom, ne potrebujemo potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca pa tudi ne zahtevamo poroka, ki bi prevzel odgovornost v primeru neplačevanja vaših mesečnih obveznosti do nas. S tem zagotovimo, da je postopek najema zelo enostaven.

Moj kredit informativni izračun ne dovoljuje najem kredita

Opravili ste za kredit informativni izračun pri drugih bankah in vam le-te ne dovoljujejo najema kredita zaradi raznoraznih omejitev. Morda je razlog to, da imate že leasing za avto ali pa še niste do konca odplačali prejšnjega kredita. Sedaj to ni problem. Pri nas namreč ne pogojujemo odobritve hitrega gotovinskega kredita s tem, da nam morate izkazati namen pridobivanja kredita.

Z našim gotovinskim kreditom lahko enostavno in brez skrbi odplačate vaše stare obveznosti, si privoščite počitnice z letalom v kakem oddaljenem kraju, zamenjate vašo dotrajano posteljo ali zamenjate star in slabo delujoč računalnik, ki bi ga potrebovali za šolske ali službene obveznosti.

Kaj če kredit informativni izračun ne prikaže vseh stroškov

Lahko se zgodi, da za kredit informativni izračun ne prikaže vseh dejanskih stroškov, ki jih boste morali plačati ob najemu kredita. Ampak ne pri naši banki in pri našem kreditnem kalkulatorju. V informativnem izračunu pridobljenem s kreditnim kalkulatorjem naše banke vas ne rabi skrbeti, da bi morda pozneje odkrili in plačevali visoke zneske, ki jih niste pričakovali.

Naše načelo je pošteno poslovanje z našimi strankami in transparentno vodenje vašega postopka in kredita. To pomeni, da boste že pred samim najemom izvedeli o vseh dejanskih stroških kredita, ki nastanejo in jih poravnate v skladu z dogovorom. Dokaz za to so stranke, ki nas nenehno priporočajo svojim znancem in sorodnikom.

Dobil sem kredit informativni izračun, kaki so pogoji?

Pri nas ste že opravili svoj kredit informativni izračun in ste ga prilagodili do te mere, da ste z njim zadovoljni. Gotovo ste ugotovili, da je ponudba nadvse ugodna, zato se sprašujete kaki so sploh pogoji najema hitrega gotovinskega kredita. Verjetno bi bilo dovolj povedati zgolj to, da je posojilo z naše strani dostopno skorajda vsem, ki izpolnjujejo zgolj te tri pogoje.

Prvi je ta, da ste slovenski državljan in imate v Republiki Sloveniji prijavljeno vaše stalno bivališče, drugi je veljaven osebni dokument in tretji še vaša številka odprtega bančnega računa, kamor vam lahko po koncu celotnega postopka nakažemo vaš denar.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.