Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit stanovanjski

Kredit stanovanjski ali navaden?

Če se sprašujete ali je boljši kredit stanovanjski ali navaden, je seveda vse skupaj najbolj odvisno od tega kaj v resnici potrebujete. Glede na to, da omenjamo tudi stanovanjski kredit, potem gre verjetno za nakup nepremičnine in tu kakšen običajni potrošniški, ali hitri kredit seveda ne bo dovolj.

Razen v primeru, če imate na strani že nekaj prihranjenega in potrebujete zgolj še zadnji finančni kos za nakup stanovanja. V tem primeru pa je seveda dobro pokukati še naokoli in izbrati vrsto kredita, ki bo na koncu najboljša za vas tako s stroškovnega vidika, kot z vidika pogojev in hitrosti realizacije, oziroma izplačila.

Če je kredit stanovanjski in ga že imate

Pa recimo da je kredit stanovanjski in ga že imate, potrebujete pa še nekaj denarja za dodatne nakupe, ali pa zgolj plačilo tekočih ali zaostalih obveznosti. Kaj sedaj? Ker kredit že imate verjetno ne morete imeti še enega. Ali pač? Pri nas lahko! Smo spletna mobilna banka, ki vam omogoča tudi to.

Pri nas lahko za kredit zaprosijo tako tisti potrošniki, ki kakšen kredit že imajo na svoji banki, kot tudi komitenti najrazličnejših bank. Pomembno je le, da ste slovenski državljan, imate prijavljeno stalno prebivališče in redne mesečne dohodke. Za najem kredita pri nas ne boste potrebovali veliko časa, kot tudi dokumentacije ne.

Kredit stanovanjski in hitri kredit

V primeru, da združite kredit stanovanjski in še hitri kredit pri nas, bo za vas drugače le to, da boste imeli potem dve mesečni obveznosti. V kolikor vam vaši mesečni prihodki to dopuščajo, mi ne vidimo težav. Lahko imate tudi dva, pri čemer je kredit na naši banki možno najeti na do 12 mesečnih obrokov.

Omenili smo, da boste potrebovali zelo malo dokumentacije. No pa povejmo katero. Preden se lotite izpolnjevanja kreditne vloge na spletu, potrebujete pred seboj le še osebni dokument in številko bančnega računa. Tako! Zgolj to in računalnik, tablico ali pa kar pametni telefon s povezavo do spleta.

Po kredit stanovanjski ali po spletnega?

Šele razmišljate, da bi vzeli kredit stanovanjski ali katerega drugega? Kot že rečeno, je povsem odvisno od tega koliko denarja potrebujete in ali boste z njim kupovali nepremičnino. Če si želite zgolj hitrega kredita, ki bo v nekaj minutah že na vašem tekočem računu, vam predlagamo, da izkoristite našo super ugodno ponudbo.

Ne bomo vas obremenjevali s potjo na banko, saj boste vse enostavno uredili preko spleta. Prav tako vas ne bomo pošiljali na kadrovsko službo k vašemu delodajalcu, saj potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali. Potrebovali pa ne boste niti notarja ali poroka. Prav zato bo najem kredita v naši mobilni banki realiziran tako zelo hitro.

Naj bo kredit stanovanjski ali običajni samo da služi namenu

Poleg tega, da se strinjamo da naj bo kredit stanovanjski ali običajni, samo da služi namenu, pa je potrebno dodati tudi naslednje. Naj bo kredit takšen da bo po vaši meri, bo finančno vzdržen in bo zadovoljil vse vaše potrebe. Za kredit najet pri nas velja vse kar smo predhodno zapisali.

A dodajmo še nekaj dobrih novic. Morda tega niste vajeni, a pred najemom kredita v naši mobilni banki ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Denar pa vam bomo po potrjeni vlogi nakazali navadno že po 15-ih minutah. Odvisno od primera do primera, lahko traja nekoliko dlje a nikakor ne več kot 24 ur.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.