Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit v avstriji

Zakaj kredit v Avstriji, če ga lahko naročite kar pri nas?

Po zadnjih spremembah pogojev pridobitve kredita v Sloveniji, se je povpraševanje za kredit v Avstriji izjemno povečalo. Kaj pa če vam rečemo, da lahko pri nas dobite kredit še hitreje in ugodneje? Smo ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU, ki posluje preko spleta. Tako lahko kredit naročite kar iz domačega naslonjača na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku.

Pri nas traja oddaja kreditne vloge le nekaj minut. Nič več čakanja v dolgi vrsti za posvet z bančnimi svetovalci in oddajanja ogromne količine potrdil in dokazil, ki so potrebna za najem kredita. Uredite kredit hitro, preprosto in ugodno kar preko spleta.

Že imate kredit v Avstriji?

Tudi, če že imate kredit v Avstriji, to ni nobena ovira za najem kredita pri nas. Odplačilo starega kredita po navadi traja več dolgih let. Pri nas pa vemo, da lahko v teh letih, ko mesečno odplačujemo anuiteto za kredit, pride do manjših ali večjih finančnih težav.

Morda vaš jekleni konjiček rabi servis ali popravilo, želite novo kuhinjo, ali pa bi zgolj zamenjali vaš televizor za večjega in bolj funkcionalnega. Že jutri je vaš denar lahko na računu. Ko prejmemo in potrdimo vašo oddano vlogo je denar na vašem računu lahko že po zgolj 15-ih minutah. Vsekakor pa nikoli na denar ne boste čakali več kakor 24 ur.

Za kredit v Avstriji potrebujem redno zaposlitev

Potrdilo o zaposlitvi je seveda tudi eden izmed pogojev za kredit v Avstriji. Po navadi to pomeni ogromno enega dela in iskanja pravih obrazcev. Pri nas pa je prednost to, da ne zahtevamo nobenega potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca. Prav tako ni nobene potrebe po pridobivanju notarskega podpisa, ki ga ponekod tudi zahtevajo.

To pa pomeni, da za najem kredita pri naši banki ne rabite popolno nobenega nepotrebnega zbiranja dokumentacije, potrjevanja listin o zaposlitvi pri delodajalcu in tako naprej. Preprosto izpolnite vlogo, jo oddajte preko spleta in počakajte da se na vašem računu pojavi denar. Se pravi, da lahko vse za kredit opravite že v nekaj minutah.

Kratkoročni kredit v Avstriji ali pri nas?

Zakaj najemati kratkoročni kredit v Avstriji, če pa ga lahko dobite kar pri nas. Na voljo imate poplačilo kredita do 12 mesečnih obrokov. Seveda je potem na vas, da se odločite, če želite morda kredit odplačati v še krajšem časovnem obdobju.

Da pa bo najem kredita pri nas v bodoče še lažji, imamo za vas na voljo še eno storitev in sicer »SMS kredit«. Ko enkrat odplačate prvi kredit pri nas, vas takoj dodamo na naš poseben seznam. To pomeni, da lahko naslednjič kredit naročite še hitreje in lažje kakor prvega in sicer kar preko SMS-a. Sliši se zelo enostavno kajne?

Lahko z vašim kreditom poplačam kredit v Avstriji?

Seveda lahko z našim kreditom poplačate tudi vaš kredit v Avstriji. Z vašim denarjem lahko počnete kar si sami želite in zapravite za karkoli. Pri nas ne potrebujete dokazovati za kaj ste porabili denar. Na voljo vam je tudi kreditni kalkulator s katerim si sami lahko enostavno izračunate višino mesečne anuitete.

Vpišete samo višino zneska kredita, ki ga potrebujete ter število mesečnih obrokov. Izračun kalkulatorja vam nato prikaže vaš mesečni obrok. Ker pa poslujemo transparentno, lahko vse stroške kredita vidite že v izračunu. Tako ne bo prihajalo do nepredvidenih stroškov vašega kredita in boste lahko mirno poplačali vaš kredit do konca.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.