Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit z minimalno plačo

Kam po kredit z minimalno plačo?

Če ste se znašli v zahtevni finančni situaciji in tuhtate kam po kredit z minimalno plačo, potem imamo za vas odlično novico. Takšen kredit lahko sedaj namreč naročite in dobite kar preko spleta. Ne verjamete? Berite dalje, ko vam zaupamo tudi kako ga povsem enostavno naročiti.

Da bi bil takšen postopek karseda prijazen uporabniku, so v mobilni banki svojo storitev optimizirali do te mere, da jo danes uvrščajo v sam vrh EU tovrstne ponudbe na trgu. Kot boste videli v nadaljevanju, ne zaman. Do denarja boste namreč prišli v le nekaj minutah z minimalno truda in dokumentacije. Verjetno imate vse potrebno že ta hip pri sebi.

Kredit z minimalno plačo je možen

Čeprav večina meni, da kredit z minimalno plačo ni mogoč, pa v tem primeru to ne velja. Na mobilni banki boste dobili kredit vsi zaposleni državljani Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem v državi. Ker je mobilna banka mobilna, pa bo ona prišla k vam in ne obratno.

To pomeni, da boste lahko kredit najeli kar od doma, iz službe ali od koderkoli boste želeli. Kako je to mogoče? Enostavno, saj boste za celoten postopek potrebovali zgolj računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik ter povezavo s spletom. To bo skorajda vse kar boste potrebovali poleg nekaj minut prostega časa, da boste izpolnili vlogo.

Kaj potrebujem za kredit z minimalno plačo?

Poleg prej omenjenih naprav in časa, boste potrebovali le še nekaj malega dokumentacije. Pa kar brez strahu saj ne boste potrebovali nič kaj drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate plačo in morebitne druge prilive. Za kredit z minimalno plačo lahko opravite tudi izračun.

To storite tako, da obiščete spletno banko, oziroma njihovo spletno stran, poiščete na njej kreditni kalkulator in vnesete želen znesek kredita. Nato le še izberete število obrokov za odplačilo (največ 12) in preverite izračun. V njem bodo zajeti tudi popolnoma vsi stroški in drugi zneski zato vas v nobenem trenutku ne bo strah, da bi plačali več.

Hitri kredit z minimalno plačo

Da bi lahko rekli, da je hitri kredit z minimalno plačo res hiter, mora biti takšna mobilna banka zares posebna in ta o kateri govorimo tudi je. Vlogo za kredit boste lahko izpolnili kar s pomočjo pametnega telefona brez kakršnihkoli digitalnih potrdil ali certifikatov. Prav tako je vsak strah pred digitalnim povsem odveč.

Vlogo boste zlahka izpolnili in v kolikor bo vse v redu, bo banka le to odobrila zelo hitro in vam denar na tekoči račun navadno nakazala že po 15-ih minutah. Hitreje menda že ne gre zato je jasno, da govorimo o super ponudbi. Vas skrbi koliko dokumentacije boste potrebovali?

Kredit z minimalno plačo in minimalno dokumentacije

Da bi najeli kredit z minimalno plačo in pri tem potrebovali še zelo malo dokumentacije je kar težko verjetno kajne? No ja, razen v našem primeru kjer boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Brez potrdila o zaposlitvi, brez overjanja pri notarju in brez poroka.

Največkrat se zgodi, da nekdo ne prejme kredita, ker je po Sisbonu kreditno nesposoben, a v tem primeru se vam ni bati niti tega saj se kredit odobri brez preverjanja Sisbona. Tudi, če že odplačujete kaj na obroke, ali morda celo kredit, boste lahko na mobilni banki še vedno najeli novega. Dobrodošli komitenti vseh bank.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.