Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za brezposelne

Ali se da dobiti kredit za brezposelne?

Finance so vsekakor nekaj na kar moramo biti ves čas pozorni in skrbeti, da vsak mesec naš bančni račun doživi dovolj akcije za pokritje vseh mesečnih stroškov. Ampak, najemnina, tekoči stroški, hrana, šola, vozilo itd. Kako poskrbeti za vse? Če se sprašujete kako dobiti kredit za brezposelne, ste se verjetno znašli v eni teh situacij.

Dejstvo je, da praktično vse banke za odobritev kredita zahtevajo izpolnjevanje določenih pogojev, ki pa niso nujno povsod enaki. Tako vam tokrat lahko sporočimo, da na spletu najdete prav posebno mobilno banko, kjer boste do kredita prišli praktično brez komplikacij z minimalno dokumentacije in v le nekaj minutah.

Nudite kredit za brezposelne?

Naj takoj na začetku povemo, da pri nas lahko kredit pridobijo slovenski državljani s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi. Tako temu ne moremo reči kredit za brezposelne, je pa vsekakor kredit do katerega bo prišel marsikdo, ki ga drugje ne more najeti. Kot rečeno, zelo malo pogojev in dokumentacije.

Za najem kredita pri nas ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, niti obiska pri notarju kjer bi overili pogodbo ali kakšen drug dokument. Prav tako od vas ne bomo zahtevali, da si priskrbite poroka. In za konec morda še najbolj dobrodošla novica. Pred odobritvijo kredita ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Kredit za brezposelne naj ne bo vaša iztočnica

Jasno je, da je potrebno za najem kredita imeti tudi mesečno pokritje za poravnavanje obveznosti, zato naj kredit za brezposelne ne bo vaša iztočnica. Kljub temu pa dodajmo, da boste pri izpolnjevanju kreditne vloge potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa. In vse skupaj boste opravili kar od doma.

No ja, od doma, z dopusta, iz službe, med malico, kadarkoli in kjerkoli. Obisk banke namreč ne bo potreben, saj boste vlogo za kredit oddali kar preko računalnika, tablice, ali s pomočjo pametnega telefona in povezavo do spleta. Prav tako pa bo zelo hitro sledilo tudi nakazilo denarja z naše strani.

Pozabite na kredit za brezposelne

Morda vam bo kdo na vsa usta ponujal kredit za brezposelne, a pri tem je potrebno biti skrajno pozoren. Prav nihče si namreč ne želi posojati denarja nekomu, ki nima nikakršne garancije, da bo ta denar lahko vračal. Pri nas lahko kredit najamete na do 12 mesečnih obrokov, pri tem pa lahko tudi izračun kredita opravite kar preko spleta.

Na spletni strani poiščite kreditni kalkulator, vnesite znesek kredita, ki ga želite in izberite število obrokov za odplačilo. Izračun, ki se bo v naslednjem trenutku pojavil pred vami bo zajemal popolnoma vse podatke, kot tudi vse stroške kredita. Delamo transparentno in pošteno.

Kredit za brezposelne ni dobra ideja

Brezposelni, oziroma tisti, ki ne prejemajo nobenih rednih dohodkov, ne bi smeli preveč lahkomiselno vstopati v zgodbe, ki so jih morda slišali v lokalnem bifeju ali na ulici, da bodo dobili denar. Kredit za brezposelne namreč ni dobra ideja, če ob tem ne veste kako boste pokrili že prvi obrok.

V nasprotnem primeru pa ste seveda toplo vabljeni v mobilno banko, ki deluje profesionalno in se lahko pohvali z dejstvom da v tem segmentu sodi v sam vrh EU. Pohvale zadovoljnih strank pa prav tako govorijo same zase in smo jih še kako veseli. Denar vam navadno izplačamo še isti dan.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.